Ο Damian Marley για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Release Athens 2019!

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της reggae σκηνής έρχεται στην Ελλάδα! Ο λόγος για τον γιο του Bob Marley, τον Damian Marley, ένα όνομα παγκόσμιας φήμης και αναγνώρισης. Ο νεότερος από τους γιους, που συνεχίζει τη καριέρα και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, τιμώντας το όνομα Marley, έρχεται στο Release Athens.

Ο Damian Marley είναι από τους πιο ευνοημένους με χαρίσματα γιους, κάτι που δικαιολογεί την τόσο μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα που έχει. Η φωνή του έχει τρομακτική ομοιότητα με αυτή του πατέρα του, κάτι που είναι συγκλονιστικό και μαγευτικό, αφού κρατάει αθάνατο αυτόν και τα τραγούδια του. Ήρθε η ώρα για τους reggae fans να θαυμάσουν για πρώτη φορά τον Damian Marley στο Release Athens 2019 και στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Ο Damian «Junior Gong» Marley ακολουθεί την dancehall παράδοση της reggae, προσθέτοντας μια νέα καινοτόμα οπτική. Έχει το βλέμμα και την όψη ενός σύγχρονου μουσικού, που μπορεί να το συνδυάσει τόσο την Αφρικανική κουλτούρα όσο και στην σημερινή urban μουσική μόδα, όπως hip hop, dubstep αλλά και στην κλασική ροκ σκηνή. Μετράει ήδη συνεργασίες με γνωστά ονόματα όπως οι Mick Jagger, Skrillex, Bruno Mars, Snoop Dog, Nas, αλλά και με τους αδερφούς του, Stephen, Ziggy και Julian Marley.

Η δισκογραφική του πορεία δείχνει πως πρόκειται για έναν πολύ δημιουργικό και ευφάνταστο μουσικό, κάτι που θα επιβεβαιώσουμε σ’ αυτή την καινούρια μέρα που προστέθηκε στο Release. Πέρυσι με το εξαιρετικό Stony Hill, τον 12ο δίσκο της μέχρι τώρα καριέρας του, ο Damian ξαναπήρε το Grammy για το Reggae Album Of The Year.

Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη 7/3, προς €30 το ένα εισιτήριο και €55 τα δύο εισιτήρια, και μιλάμε για έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα €80.

Αναμένουμε με αγωνία να τον δούμε από κοντά και να ταξιδέψουμε με την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή του! Σίγουρα είναι ένα από τα ονόματα που αξίζει να δεις live τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου, ακόμα και αν η reggae δεν είναι απόλυτα το στυλ της μουσικής που σ’αρέσει.

Δες επίσης:

Ο θρυλικός Iggy Pop στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved