Ο Αντετοκούνμπο καρφώνει και δίνει… «ΕΛΠΙΔΑ» | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Σε μια εξαίρετη ενέργεια πρόκειται να προβεί ο Έλληνας star των Milwaukee Bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέλοντας να δείξει – για άλλη μια φορά – έμπρακτα την στήριξη του σε αγαθοεργίες που αφορούν τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του ίδιου του παίχτη θα διοργανωθεί ένα φιλανθρωπικό event από τον Αντετοκούνμππο για το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», ονομαζόμενο «DunksandDance Charity Event».

Αντετοκούνμππο για το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Με μότο «Give and Rise» ο Έλληνας μπασκετμπολίστας καλεί όλους τους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης, επαγγελματίες και μη, να ανεβάσουν ένα βίντεο που θα πραγματοποιούν ένα κάρφωμα. Οι καλύτερες προσπάθειες θα επιλεγούν από τον Γιάννη και θα διαγωνιστούν στο event «SantAnna DunksandDance Charity Event», της 6ης Ιουλίου, που θα λάβει χώρα στο beach club SantAnna στην Μύκονο.

Αντετοκούνμππο για το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Την απόφαση του Έλληνα star του NBA ευχαρίστησε η ιδρυτής του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν κορυφαίο διεθνή αθλητή και καμάρι για τη χώρα μας, αλλά και για την «ΕΛΠΙΔΑ». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την στήριξή του στο έργο μας και στα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλος αθλητής, είναι συγχρόνως και ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Τέλος, να τονίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει τη στήριξη του στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». Πριν λίγους μήνες σε μια καμπάνια του Συλλόγου για το παιδικό καρκίνο, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, συμμετείχε βοηθώντας και εκεί στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Μάθετε επίσης τι κάνει ο Έλληνας star στα παρκέ του NBA:

Μεγάλος ο Αντετοκούνμπο! Νίκησε τον Λεμπρόν | Οι Μπακς στα πλέι οφ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved