Καλοκαίρι και συναυλίες πάνε μαζί και οι Gadjo Dilo θα μας ξεσηκώσουν!

LIKE US ON FACEBOOK

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες γίνεται; Όχι! Και μαντεύουμε πως έχεις ήδη κλείσει να πας σε μερικές, εμείς σου προτείνουμε ακόμα μια να προσθέσεις στη λίστα σου. Οι Gadjo Dilo στο Gazarte έρχονται για να μας ξεσηκώσουν!

Πάρε την παρέα σου γιατί σου έχουμε συναυλία! Οι Gadjo Dilo στο Gazarte θα κάνουν την πιο καλοκαιρινή συναυλία, μια συναυλία που θα σε ξεσηκώσει, που θα σε κάνει να χορέψεις, να αγαπήσεις το Καλοκαίρι λίγο παραπάνω.

Oι Gadjo Dilo… είναι και πάλι εδώ! Πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό gazarte ανεβαίνουν στη σκηνή του Roof Stage  για  τα πιο ξεσηκωτικά live που έχετε δει! Κι εσύ θα το χάσεις; Απλά δεν γίνεται!

Οι μελωδίες του πρωτεργάτη της gypsy jazz Django Reinhardt συναντούνται με αυτές του Χιώτη και του Τσιτσάνη δημιουργώντας τον μοναδικό ήχο των Gadjo Dilo, αυτόν που οι ίδιοι αποκαλούν “Manouche De Grec”. Τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα.

Επί σκηνής οι Gadjo Dilo εντυπωσιάζουν με την μουσικές τους δεξιότητες και το πάθος τους που παρασύρει το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους μέσα από ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια, βγαλμένο από μία άλλη εποχή!

Tσιγγάνικη jazz με άρωμα Ελλάδας από Gadjo Dilo στο Roof Stage του gazarte!

Info!

Πότε; Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 22:20

Που; Gazarte-Γκάζι

Εισιτήρια: 8 ευρώ προπώληση στο viva.gr

Μήπως να κλείσει και για Ζουγανέλη;

Νύχτες Καλοκαιριού με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μια μοναδική συναυλία!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved