Και τρίτη συναυλία Florence and the Machine στην Αθήνα!

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν έχουν τέλος οι ανακοινώσεις για συναυλίες των Florence and the Machine στην Ελλάδα! Μετά τις δύο συναυλίες στο Ηρώδειο -οι οποίες έγιναν sold out μέσα σε χρόνο ρεκόρ- ανακοινώθηκε και τρίτη συναυλία Florence and the Machine στην Αθήνα!

Η νέα συναυλία θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Galatsi Olympic Hall (Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου) και η ανακοίνωση έγινε επίσημα απ’ το Ejekt Festival!

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Festival στο Facebook, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί!

📣Final Show added! Presale info soon! ❤️

Gepostet von Ejekt Festival am Mittwoch, 17. Juli 2019

Οι αγαπημένοι Florence σπάνε κάθε ρεκόρ, ανακοινώνοντας και τρίτη συναυλία -σε διαφορετικό χώρο αυτή τη φορά- σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν το ελληνικό κοινό, το οποίο τους λατρεύει και το απέδειξε αγοράζοντας όλα τα εισιτήρια μέσα σε ελάχιστο χρόνο αφότου ξεκίνησε η προπώληση για τις δύο πρώτες συναυλίες.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε τον ίδιο ακριβώς πανικό όταν ανοίξει η προπώληση και για τη νέα συναυλία, γι’ αυτό αν θέλετε όντως να πάτε, μην περιμένετε λεπτό και τρέξτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων μόλις ανοίξει η online προπώληση!

📣🆘 Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας των Florence & The Machine για την 3η και τελευταία συναυλία στις 21 Σεπτεμβρίου…

Gepostet von Ejekt Festival am Donnerstag, 18. Juli 2019

Όλες οι συναυλίες των Florence and the Machine στην Αθήνα:

  • Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο (sold out)
  • Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Galatsi Olympic Hall (Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου)- Αναμένεται ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων
  • Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (sold out)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved