Και δεύτερη συναυλία Florence and the Machine στην Αθήνα!

LIKE US ON FACEBOOK

It’s official! Αφού έγινε sold out η πρώτη συναυλία, έρχεται και δεύτερη συναυλία Florence and the Machine στην Αθήνα! Τι αναφέρει η ανακοίνωση.

Αν είσαι κι εσύ ένας από τους απογοητευμένους που δεν πρόλαβαν να κλείσουν το εισιτήριό τους μην αγχώνεσαι καθόλου! Και δεύτερη συναυλία Florence and the Machine στην Αθήνα! Οι φήμες υπήρχαν… αλλά πλέον είναι επίσημο και το συγκρότημα προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη συναυλία θα γίνει τρεις μέρες μετά την πρώτη, στις 22 Σεπτεμβρίου στην ίδια τοποθεσία, στο Ηρώδειο.

Η προπώληση για τους Florence and the Machine ξεκινά στις 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί ώρας Ελλάδας στο viva.gr.

Να σημειώσουμε πως για την πρώτη συναυλία οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούσαν από 55 ευρώ και έφθαναν τα 170 ευρώ.

The first Acropolis show is now sold out. Happy to announce the band will perform a second show on the 22nd September. Tickets on sale July 10th at 9am BST

Gepostet von Florence + The Machine am Freitag, 5. Juli 2019

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα στο Ηρώδειο περιλαμβάνει, όπως κάθε χρονιά, θέατρο, χορό και πολλή μουσική με γνωστά ονόματα, ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.

Ο Έρικ Μπάρτον, η Τζέιν Μπίρκιν, ο Αντρέα Μποτσέλι, ο Τζον Κλιζ των Μόντι Πάιθον, τα συγκροτήματα «Archive» και «Florence and the Machine», αλλά και οι «δικοί» μας Μαρία Φαραντούρη, Χρήστος Θηβαίος, Αγγελική Τουμπανάκη, Γιώργος Νταλάρας και Σταύρος Ξαρχάκος, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στις φθινοπωρινές -εκτός Φεστιβάλ Αθηνών- εκδηλώσεις του Ηρωδείου.

Το πρόγραμμα που πρότεινε η ειδική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και επεξεργάστηκε η διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΑ, πήρε το «πράσινο φως» από το ΚΑΣ.

Φυσικά, είναι πιθανόν να υπάρξουν τροποποιήσεις ή να προστεθούν εκδηλώσεις

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved