Η βιογραφία του Elon Musk είναι ένα βιβλίο που θα σε συνεπάρει!

LIKE US ON FACEBOOK

Η βιογραφία του Elon Musk είναι ένα βιβλίο που πραγματικά θα σε συνεπάρει, θα σε ταξιδέψει και θα γνωρίσεις σίγουρα καλύτερα τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος.

Η βιογραφία του Elon Musk θα σου δώσει έμπνευση και σίγουρα σε ενθουσιάσει. Απ’ τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια μέχρι τα νέα επίπεδα εφευρέσεων, από τη SpaceX και την Tesla μέχρι τη SolarCit… Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που πρέπει να γνωρίσεις.

Alert! Διαγωνισμός!

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Elon Musk»μέσα απ’ τα social media μας: Στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook και στο account του iPop.gr στο Instagram.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απ’ τα social media του iPop.gr.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο βετεράνος δημοσιογράφος σε επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα Άσλι Βανς ξεδιπλώνει σε όλο το εύρος της τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας, από τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική και τη φυγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις τρομερές τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις.

Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το όραμα του Elon Musk, ενός ιδιαίτερου ανθρώπου ο οποίος έχει επαναπροσδιορίσει την παγκόσμια βιομηχανία και έχει προκαλέσει νέα επίπεδα εφευρέσεων –από τη SpaceX και την Tesla μέχρι τη SolarCity– ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες. Μια βιογραφία που προκαλεί στον αναγνώστη έμπνευση και ενθουσιασμό για το μέλλον που έρχεται.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο ASHLEE VANCE γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, μεγάλωσε στο Τέξας και ζει κοντά στο Σαν Φρανσίσκο με τη σύζυγό του και τους δύο γιους του. Είναι συγγραφέας βιβλίων που έχουν γίνει παγκόσμια μπεστ σέλερ και παρουσιαστής της τηλεοπτική εκπομπής Hello World, η οποία ασχολείται με τον κόσμο της τεχνολογίας. Αρθρογραφεί στο Bloomberg Businessweek και έχει εργαστεί ως ανταποκριτής για τους New York Times και το The Register.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved