Μία ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους καθώς μπορούν να συνεχίσουν την ψυχαγωγία τους στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ για το Σεπτέμβριο. Η παράσταση Γράμματα [1,5 μέτρο μακριά] *extra από τη θεατρική ομάδα ΟΔΟΣ θα παίζεται στην ταράτσα του ΕΜΠΡΟΣ.

Γράμματα [1,5 μέτρο μακριά] *extra

Η παράσταση Γράμματα [1,5 μέτρο μακριά] *extra θα παίζεται από 14 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ Δευτέρα και Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες που μπορείς να την απολαύσεις είναι 14-15 και 28-29 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Η διάρκεια της θεατρικής παράστασης είναι 60′ και η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Το περιεχόμενο της θεατρικής παράστασης  διαδραματίζεται με 8 ηθοποιούς που φωτίζουν την ανάγκη για αγάπη δίχως περιορισμούς.
Μέσα από γράμματα που στάλθηκαν ανώνυμα, ιστορίες για coming out που έγιναν (ή δεν κατάφεραν να γίνουν) σε οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας άλλοτε αυτούσια τα λόγια των γραφόντων, άλλοτε λόγια που γράφτηκαν εκ των γραμμάτων ορμώμενα. Όσα γράφτηκαν για μας από μας… από τον καθένα ή από κανέναν… Αναζητώντας παραλήπτη…

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση βασισμένη στα Γράμματα. Μια performance για τους εαυτούς που κρύβονται και για αυτά που μας ωθούν να συμφιλιωθούμε με την πραγματικότητα μας.
… 1,5 μέτρο μακριά τον έναν από τον άλλο!

Φυσικά η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του covid-19.

Σκηνοθεσία/δραματουργία/Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Καλογερόπουλος
Χορογραφίες: Εύη Τσακλάνου
Παίζουν: Μαρία-Στέλλα Γκότση, Ελένη Θεοδοσοπούλου, Βάσω Μανδύλη, Γιώργος Καλογερόπουλος, Φανή Κουλούρη, Νατάσα Λυμπεροπούλου, Γιώργος Τριανταφύλλου, Εύη Τσακλάνου
Οργάνωση & Συντονισμός ομάδας: Ελένη Θεοδοσοπούλου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Νικόδημος Πέρρος & Ιωάννα Μελισσάργου

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα – Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά – 6974027700

Διάβασε ακόμα:

Το φεστιβάλ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έρχεται για να τα «σπάσει»