Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στην Τεχνόπολη που δεν θέλει να χάσει κανείς!

LIKE US ON FACEBOOK

Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα! Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της σοκολάτας της χώρας, σε λίγο καιρό θα γίνει πραγματικότητα.

Το ​Φεστιβάλ Σοκολάτας ή αλλιώς Chocolate Fest​, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας ​αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής​, έ​ρχεται από τις ​14 ​​έως τις ​17 Φεβρουαρίου σ’ ένα γευστικό τετραήμερο, μ​ετατρέποντας την​ Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Τι είναι αυτό που μας συμβαίνει τη στιγμή που δαγκώνουμε εκείνη την κολασμένη πρώτη μπουκιά και αρχίζει να λιώνει στο στόμα μας; Όταν η μυρωδιά της αρχίζει να «γαργαλάει» τον εγκέφαλο, όταν η γεύση της μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία – μας κάνει χαρούμενους;

Συμβαίνει αυτό που ξέρουν πολύ καλά όλοι οι chocoholics και μόνο η σοκολάτα μπορεί να καταφέρει!

Φεστιβάλ Σοκολάτας

Το ​Chocolate Fest​, ​σκοπεύει να φέρει κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: Τη μουσική, την καλλιτεχνική  δημιουργία, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και  φυσικά… τη σοκολάτα!

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό ​και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν​.

Παράλληλα ​happenings, θεματικά περίπτερα, dj set, workshops και ​εκπαιδευτικές εκθέσεις, ​​καθώς και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Τέσσερις ημέρες, λοιπόν, γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία!

Info!

Φεστιβάλ Σοκολάτας

 

Πότε; 14 ​​έως ​17 Φεβρουαρίου

 

Πού; Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

 

Είσοδος: 3 ευρώ

Διαβάστε ακόμα:

Δωρεάν ξενάγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved