Από σήμερα 11 Ιουλίου, που είναι τα εγκαίνια, μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο τα έργα του Σωτήρη Φωκέα. Θα είμαστε όλοι στην έκθεση ζωγραφικής “Soteur – Why have a solo show when you can have two?”!

«Μπορεί η συνέχεια μιας επιτυχημένης ατομικής έκθεσης ενός καλλιτέχνη σε έναν χώρο να είναι μία ατομική έκθεση του ιδίου αμέσως μετά στον ίδιο χώρο; Ο Σωτήρης Φωκέας επιτρέπει στον SOTEUR να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτός αποφασίζει να… «επαν-εκτεθεί». Στην έκθεση που εγκαινιάστηκε έναν μήνα πριν, τα σχόλιά του, γραπτά, ήταν μέρος της σύνθεσης. Η έκθεση που εγκαινιάζεται στις 11 Ιουλίου, αποτελεί ως πράξη το πιο περιεκτικό σχόλιό του για την τέχνη και το καθεστώς της», αναφέρει η εικαστικός – επιμελήτρια Τζίνα Δελλασούδα.

Ο Σωτήρης Φωκέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989.
Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθηγητές τον Τάσο Χρηστάκη και τον Μάριο Σπηλιόπουλο. Το 2018 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εικαστικών Τεχνών της ΑΣΚΤ το οποίο παρακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το creative marketing (2011-2018).

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως ελεύθερος επαγγελματίας καλλιτέχνης.

Info!

Έκθεση Ζωγραφικής του Σωτήρη Φωκέα

Why have a solo show when you can have two?

 

Opening party: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 20:00

 

Διάρκεια: έως 31 Ιουλίου 2019

 

Διεύθυνση: Χώρος Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ, Αγ. Δημητρίου 14, Κηφισιά, τηλ. 6973388620