Το ποδήλατο είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για τα παιδιά, καθώς συνδυάζει τη διασκέδαση με την άσκηση. Παράλληλα, το παιδί μαθαίνει βασικές δεξιότητες, χρήσιμες σε όλη του τη ζωή, όπως είναι η διαχείριση του σώματός του και η ισορροπία. Τα δωρεάν μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι η τέλεια ευκαιρία για να μάθει το παιδί σου ποδήλατο!

Αυτή την Κυριακή 6/9, πάρε το παιδί σου και το ποδηλατάκι του και πηγαίντε στο Σταύρος Νιάρχος για να απολαύσετε μια μεγάλη βόλτα και να μάθει το παιδί σου ποδήλατο!

Στα νέα μαθήματα ποδηλάτου, οι γονείς/συνοδοί, με την καθοδήγηση ενός έμπειρου εκπαιδευτή, βοηθούν τα παιδιά τους να μάθουν ποδήλατο, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη μέθοδο εκμάθησης.

Πώς γίνονται τα μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά;

Τα μικρότερα παιδιά μαθαίνουν πώς να ισορροπούν στο ποδήλατο, ενώ τα μεγαλύτερα εξοικειώνονται με βασικές τεχνικές στροφής και φρεναρίσματος.

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τα ποδήλατά τους -ιδανικά χωρίς τροχούς ισορροπίας. Σε περίπτωση που υπάρχουν τροχοί ισορροπίας, ο εκπαιδευτής θα τους αφαιρέσει, ενθαρρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά να μάθουν ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.

Για τη συμμετοχή στη δράση είναι απαραίτητο το κάθε παιδί να έρθει με το ποδήλατό του.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα μαθήματα

Πότε; Κυριακή 06/09
17.00-21.00

Πού; ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ

Ποιους αφορά; Για παιδιά 4-10 ετών και τους/τις συνοδούς τους
Έως 4 παιδιά και 4 συνοδοί ανά μισή ώρα

Είσοδος: Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

*Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Ραντεβού εκεί με τα ποδήλατά μας και τους μικρούς μας φίλους!

Δες ακόμα:

Ένας λόγος για να ξεκινήσεις ποδήλατο…σήμερα!

Photo: Pixabay