Για πρώτη φορά τα Δημήτρια παρουσιάζονται online! Το ετήσιο πολιτιστικό ραντεβού της Θεσσαλονίκης, λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε φέτος να διοργανωθεί με τη φυσική παρουσία συμμετεχόντων και κοινού, έτσι αποφάσισε πως το 2020 δεν θα είναι μια χαμένη χρονιά, αλλά θα είναι το 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων που θα γίνει για πρώτη φορά online!

Έτσι, τα 55α Δημήτρια είναι στην οθόνη σου!

Μπορεί αυτό το φθινόπωρο να μην συναντηθούμε μπροστά από το ίδιο stage αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το αγαπημένο Φεστιβάλ της πόλης.

Πρωταγωνιστής του φετινού προγράμματος είναι η Θεσσαλονίκη, η πόλη για την οποία μιλούν οι συγγραφείς της, αφηγούνται οι ηθοποιοί της και οι άνθρωποί της, μελοποιούν οι συνθέτες της, εκτελούν οι μουσικοί της, χορογραφούν οι νέοι χορευτές της και χαιρετούν με το δικό τους τρόπο γνωστοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ παρουσιάζει κάθε μέρα και κάτι νέο, ανανεώνεται αλλά και παραμένει εκεί ώστε να προλάβεις να το παρακολουθήσεις.

«Distances – αποστάσεις» λοιπόν, σωματικές λόγω των συνθηκών, χρονικές ή και συναισθηματικές, όμως συνδέσεις δημιουργικές και πρωτότυπες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την περιήγηση στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Μπορείτε να μπείτε τώρα στo www.e-dimitria.gr, να κάνετε την εγγραφή σας, να επιλέξετε τις παραστάσεις που σας ενδιαφέρουν και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό προφίλ!
Στην Αρχική Σελίδα μπορείτε κάθε στιγμή να βρείτε τις εκδηλώσεις που έχετε επιλέξει, να κρατήσετε αυτές που θα γίνουν την τρέχουσα ημερομηνία, τα highlights του φεστιβάλ, καθώς και όλες τις κατηγορίες.

1. Δείτε όλες τις εκδηλώσεις μέσα από τις «Κατηγορίες» ή το «Πρόγραμμα», περιηγηθείτε με ευκολία ανάμεσα στις ημέρες ή επιλέξτε την ημέρα που σας ενδιαφέρει: Πατήστε το + και με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει. Έτσι, θα ενημερωθείτε απευθείας στο e-mail σας για να μην χάσετε ούτε στιγμή.
 2. Αν μια εκδήλωση έχει ενεργοποιημένο τo πεδίο «Παρακολούθηση», σημαίνει πως είναι διαθέσιμη και μπορείτε να ξεκινήσετε την προβολή άμεσα.
 3. Μπορείτε να ανοίξετε την κάθε εκδήλωση, να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες και να ενημερωθείτε για τις ώρες προβολής και τη διάρκεια.Μείνετε συντονισμένοι με ό,τι συμβαίνει ή θα συμβεί παρακολουθώντας τα «Νέα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News