Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο μέσα στο σπίτι κι αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να δεις στο Netflix που να μην το έχεις ήδη δει; Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τον υπολογιστή σου και να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε ένα βιβλίο! Σου έχουμε, λοιπόν, 5 βιβλία για το Σαββατοκύριακο που δε θα θες να σταματήσεις να τα διαβάζεις.

Και εάν δεν θες αυτό το βιβλίο να είναι ένα μυθιστόρημα που θα ξεκινήσεις, θα διαβάσεις για 2 μέρες και στη συνέχεια θα παρατήσεις, εμείς συγκεντρώσαμε 5 βιβλία που μπορείς να διαβάσεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο! Ποια είναι αυτά;

5 βιβλία που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι

Τα βιβλία για το Σαββατοκύριακο που δε θα θες να αφήσεις απ’ τα χέρια σου

The Invoice – Jonas Karlsson

Ο πρωταγωνιστής του The Invoice ζει μια απλή ζωή. Έχει μια μερικής απασχόλησης δουλειά σε ένα βίντεο κλαμπ, ζει σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα και αγαπάει τις ταινίες. Και είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που η κυβέρνηση του στέλνει έναν «φόρο ευτυχίας». Αυτό το βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου!

Πρόζα – Τhomas Bernhard

Με όπλο τον μονόλογο, έντονα παραληρηματικό και αντισυμβατικό, ένας εκ των κορυφαίων γερμανόφωνων συγγραφέων, ο Thomas Bernhard ισορροπεί την αφήγηση και την κάνει συναρπαστική. Οι ήρωές του, καθημερινοί άνθρωποι, φτάνουν στα όρια των αντοχών τους. Οι ιστορίες που έχουν να σου διηγηθούν, θα θέλεις να τις διαβάσεις ξανά και ξανά.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τα βιβλία στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News