Οι πυρκαγιές που μαίνονταν σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο διάστημα, άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και αποκαρδιωτικές εικόνες που μας συγκλόνισαν, μιας και θα χρειαστεί, δυστυχώς, πολύς καιρός για να γίνουν όλα όπως ήταν πριν. Οι 1000mods δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι απέναντι στην καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές και για αυτό ακριβώς τον λόγο επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων, με τον δικό τους τρόπο.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μπορείς να παρευρεθείς κι εσύ για να ζήσεις μια βραδιά που θα αποδείξει έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο των μουσικόφιλων για να φτιάξουμε από κοινού έναν καλύτερο κόσμο.

Πρώτη η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της Μεσογείου για το σύνολο των καμένων εκτάσεων από τις πυρκαγιές

Τα λόγια του συγκροτήματος άλλωστε δίνουν το στίγμα των προθέσεών τους: “Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησαν πρόσφατα. Άνθρωποι έχασαν σπίτια και περιουσίες ενώ η φυσική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε παρέα με κάλους φίλους να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Θα σας δούμε όλους εκεί!”

Έτσι λοιπόν οι 1000mods και οι καλοί τους φίλοι Νightstalker, WishUpontheStar, Drunk Jackals και Sadhus, αποφάσισαν να συμβάλλουν στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας και να δώσουν μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Όλα τα έσοδα του Live θα διατεθούν στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, σαν μια ελάχιστη συμβολική κίνηση.

Η Greenpeace αναλύει τους μύθους και τις αλήθειες για τις πυρκαγιές – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την επόμενη μέρα

Πληροφορίες Συναυλίας:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων – Γκάζι.

Τιμή εισιτηρίου: 15€.

Εισιτήρια: Viva.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News