Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας πρωτοπορεί και λανσάρει μία νέα πλατφόρμα τύπου “Netflix” αλλά με θεατρικές παραστάσεις! Το «The National Theatre at Home»  ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και πρόκειται να γίνει και το δικό σου στήριγμα μέσα στην καραντίνα αν σου έχουν λείψει οι θεατρικές παραστάσεις.

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας από το σπίτι

Ο κορονοϊός μας έχει φέρει αντιμέτωπους με έναν άλλο τρόπο ζωής πιο απομονωμένο και με λιγότερα μέσα ψυχαγωγίας διαθέσιμα. Το θέατρο είναι από αυτά που μας έχουν λείψει περισσότερο! Η πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας να θέσει σε λειτουργία την καινούρια πλατφόρμα με ένα χαμηλό κόστος το οποίο ανέρχεται στις 9.98 λίρες τον μήνα ή 5.99-7.99 λίρες ανά παράσταση σου δίνει την επιλογή να φέρεις το θέατρο στο σπίτι.

Εφτά εμβληματικές παραστάσεις σε περιμένουν με εξαιρετικούς ηθοποιούς σε θεατρικούς ρόλους που σου υπόσχονται μία νέα και ασυναγώνιστη εμπειρία αφού θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την Helen Mirren στη “Φαίδρα”, τον Adrian Lester στον “Οθέλλο” και τη Billie Piper στη “Γέρμα”. Έχουν ακόμα ανακοινωθεί τα έργα «Κοριολάνος» με τον Tom Hiddleston, η «Μηδεία» με την Helen McCrory, ο «Βυσσινόκηπος» και ο «Αμαντέους».

Πρόκειται για μία συνέχεια του θεάτρου από το σπίτι που είχε ξεκινήσει με το πρώτο Lockdown και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας 15 εκατομμύρια προβολές από 173 χώρες. Ο Rufus Norris, διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Αγγλίας είχε δηλώσει στη Guardian ως προς το κίνητρο πίσω από την κίνηση αυτή:

Ήταν μία δύσκολη χρονιά για το θέατρο και έπρεπε να πάρουμε κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αν αυτός είναι ένας τρόπος να προσφέρουμε στο κοινό, αλλά να έχουμε και κάποια έσοδα ως θέατρο, τότε είναι λογικό να το κάνουμε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News