Το ταξίδι προς την αυτοβελτίωση είναι μαγικό και γεμάτο προκλήσεις ταυτόχρονα. Όποιος διανύει αυτή τη διαδρομή μπορεί να το καταλάβει. Αλλά σημασία έχει να γίνει μια σπουδαία αρχή και κινητήριος δύναμη να είναι το “θέλω” μας. Το βιβλίο «Το coaching στην πράξη» αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε εργαζόμενο, coach ή οποιονδήποτε άνθρωπο που θέλει να εξελίξει την καριέρα του καλλιεργώντας τις δεξιότητές του.

Η συγγραφέας Ζωή Α. Λιόλιου έχει γράψει μια ιστορία coaching μέσα απ’ την οποία σε βοηθά να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Μόλις κυκλοφόρησε η 3η έκδοση του βιβλίου «Το coaching στην πράξη»

Μέσα σε περίπου 1,5 χρόνο κυκλοφορίας, το βιβλίο της Ζωής Α. Λιόλιου έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Η 1η έκδοση κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019, η 2η τον Νοέμβριο του ίδιου έτους και τον Φεβρουάριο του ’21 κυκλοφόρησε η 3η έκδοση του!

Το coaching στην πράξη

Το coaching στην πράξη σου συστήνεται!- Λίγα λόγια για το βιβλίο

Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου…

«Λάμπρο Αστέρη, τώρα θα φωτιστεί μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, που κοιμόταν στο σκοτάδι. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Θα έρθουν στιγμές, που θα αισθάνεσαι μόνος και αβοήθητος. Αυτά, όμως, θα τα ανακαλύψεις στην πορεία. Έλα, να κάνουμε τον τελευταίο γύρο για απόψε, και να πάμε για μια μπίρα, να γιορτάσουμε την επιτυχία σου».

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος προετοιμάζει τον καλό του φίλο Λάμπρο, για όσα πρόκειται να συμβούν μετά την προαγωγή του στη θέση του προϊσταμένου στην εταιρεία υπηρεσιών τεχνολογίας GIS4U, όπου εργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρόσωπο του Λάμπρου καθρεφτίζεται κάθε μέσος εργαζόμενος που αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες, τις οποίες αποκτά κατά τη διάρκεια της ομαδικής εκπαίδευσης στην αίθουσα, σε συνδυασμό με την πρακτική εφαρμογή μετά από τις ατομικές συνεδρίες coaching, με σκοπό την επίτευξη των στόχων και τη βελτίωση της εργασιακής επίδοσης.

Πώς θα καταφέρει ο Λάμπρος να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα;

Με ποιον τρόπο ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει έναν νέο στη θέση προϊστάμενο, να πετύχει τους στόχους του;

Είναι το coaching αναγκαιότητα, μόδα ή πανάκεια;

Ποια είναι η κατάλληλη «Αγωγή» μετά από μια «Προαγωγή»;

Μια ιστορία coaching και καλλιέργειας δεξιοτήτων για νέους στη θέση προϊσταμένους, για νέους coaches και για κάθε εργαζόμενο που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική του εξέλιξη.

Να επιλέξω coaching ή ψυχοθεραπεία, για να διαχειριστώ τις αλλαγές που φέρνει η πανδημία;

Πληροφορίες για το βιβλίο
To Coaching στην Πράξη
Συγγραφείς: Ζωή Α. Λιόλιου
Εκδόσεις: iWrite
Μπορείτε να το αγοράσετε online εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News