Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ, «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα», στο Θέατρο Βεάκη, από 28 Οκτωβρίου.

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.

Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει  και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του.

Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ερμηνεύει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, στον ρόλο του Μάρκο, ενός από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της.

Εάν Αυτό είναι ο Άνθρωπος: Η παράσταση για την οποία κανείς δεν είναι έτοιμος, αλλά όλοι πρέπει να δουν

Στους ρόλους των δύο νέων που γνωρίζονται και ερωτεύονται, ο Μιχάλης Πανάδης –Ροντόλφο, αδελφός του Μάρκo – και η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου –Κάθριν, ανηψιά του Έντι.

Ψηλά απ’ τη Γέφυρα- Πληροφορίες για την παράσταση

Πού; Θέατρο Βεάκη
Πότε; Τετάρτη: 19:00, Πέμπτη: 20:00, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 & 21:00, Κυριακή: 19:00
Εισιτήρια από 15€, προπώληση viva.gr

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζει θεατρική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Ποιο θα είναι το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα και ποιοι οι πρωταγωνιστές;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News