Ο Barack Obama είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πολιτικούς κατά γενική ομολογία. Κάθε Δεκέμβρη μας ανεβάζει τη λίστα με αγαπημένα πράγματα που διάβασε και είδε την χρονιά που έφυγε. Τα αγαπημένα βιβλία του Obama για το 2021. Ο ελεύθερος χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος. Ωστόσο ο τρόπος που διαθέτεις τον ελεύθερό σου χρόνο θα σου δείξει και πού θα γίνεις καλύτερος. Αν διαβάζεις πολύ θα ανοίξουν οι ορίζοντες του μυαλού σου.

βιβλία που άλλαξαν τον κόσμο
Unsplash/Tom Hermans

Η λίστα με τα βιβλία του που διάβασε το 2021

Ο Barack Obama μοιράστηκε στο Instagram του τα αγαπημένα του βιβλία για το 2021. Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του το να περνά το χρόνο του με τέχνη ιδίως μουσική και ανάγνωση τον βοήθησε πολύ στην περίοδο της πανδημίας.

Ιστορικό μυθιστόρημα, μυθιστορήματα στην Αμερική του 1960 και 1970, βιογραφίες και άλλα είναι αυτά που διάβασε περισσότερο ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών.

14+1 Quotes του Barack Obama που μας δίνουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε σήμερα

Αυτά είναι τα αγαπημένα βιβλία του Obama για το 2021 ήταν θεωρώ πολύ ωραίες επιλογές και αναμένουμε κάποια από αυτά να μεταφραστούν από ελληνικούς εκδοτικούς οίκους και να τα απολαύσουμε και εμείς. Αυτό που μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το Beautiful Country που αφορά στην ιστορίας της μικρής Κινεζούλας που πήγε σε ηλικία 7 ετών στην Αμερική και βίωσε τη φτώχεια και τις δυσκολίες.

Μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα του είναι και το βιβλίο «Klara and the sun», που είχε προτείνει και ο Bill Gates, οπότε με πείσαν να το αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Bill Gates θέλει να διαβάζεις περισσότερο sci-fi! Τα 5 βιβλία που σου προτείνει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σου!

Σε επόμενη ανάρτησή του μοιράστηκε επίσης και τις αγαπημένες του ταινίες για το 2021.

Ο Obama προσφέρει απλόχερα την έμπνευση στους ανθρώπους γύρω του. Ακόμα και αυτή η λίστα με τα αγαπημένα του βιβλία, μας έχει βάλει σε σκέψεις και ψάχνουμε να βρούμε τι επιλέγει να διαβάσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News