Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», έρχονται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εσύ δεν πρέπει να τις χάσεις!

Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται, μια καταξιωμένη, αισθαντική ερμηνεύτρια, η Αναστασία Μουτσάτσου, ένας εξαιρετικός συνθέτης -ερμηνευτής, ο Alex Sid και ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ερμηνευτής-αποκάλυψη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες»;

Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση!

Το ήξερες; Αυτοί είναι οι άνθρωποι πίσω από τα υπέροχα τραγούδια που ακούμε στις Άγριες Μέλισσες

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο»: Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις!

Τα υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, όπως το «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς εμάς; Ένα βιβλίο με 200 φωτογραφίες που σε βάζουν σε σκέψεις

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μας περιμένουν από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Για να σμίξουν επιτέλους οι φωνές μας και να γίνουν «ένα» μετά από πολύ καιρό.

Την παρέα τους θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους, καλεσμένοι- έκπληξη, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του Αντ1 και όχι μόνο…

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, πρώτη καλεσμένη τους, η εξαιρετική Μαρία Κίτσου, ενώ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται κοντά τους η εκλεκτή Δανάη Μιχαλάκη.

Τα Ματωμένα Πορτραίτα δίνουν την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε

Πληροφορίες παράστασης:

Ημερομηνία: Από 13 Δεκ – 17 Ιαν 2022

Τοποθεσία: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Εισιτήρια: Από 15 15 ευρώ στο Viva.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News