Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας κυκλοφορούν 3 καινούργια βιβλία, ενώ το ένα απ’ αυτά είναι αφιερωμένο ειδικά στις γυναίκες! Ο Μάρτιος μας βρίσκει να διαβάζουμε τα 3 νέα βιβλία των εκδόσεων Key Books!

Ας γνωρίσουμε τα τρία νέα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books στις 8 Μαρτίου και ήρθαν να μας δώσουν τροφή για σκέψη, να μας παρακινήσουν και να μας εμπνεύσουν!

Βιβλία συγκλονιστικά επίκαιρα, βιβλία διαχρονικά. Βιβλία για ανοιχτά μυαλά!

νέα βιβλία των εκδόσεων Key Books

Τα 3 νέα βιβλία των εκδόσεων Key Books

Είμαι Επικίνδυνη

Συλλογικό

νέα βιβλία των εκδόσεων Key Books

100 μοναδικές ιστορίες. 100 επικίνδυνες μαρτυρίες. 100 γυναίκες τόλμησαν να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία, με τη φράση «Είμαι επικίνδυνη», και η καθεμία να φωτίσει μια διαφορετική πλευρά των όσων βιώνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα του σήμερα.

Οι ιστορίες τους θα εμπνεύσουν, θα προκαλέσουν και τελικά θα αφυπνίσουν, σε μια χώρα στην οποία τόσες γυναίκες διαπρέπουν καθημερινά παρά τις αντιξοότητες.

Τα συγγραφικά δικαιώματα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την αρωγή οργανισμών που υποστηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες.

Το βιβλίο αποτελεί μία πρωτοβουλία της Women Act σε συνεργασία με την αθηΝΕΑ και με την υποστήριξη του Women on Top.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα βιβλία αυτοβελτίωσης που αξίζει να διαβάσεις!

10% Πιο Ευτυχισμένος

Dan Harris

νέα βιβλία των εκδόσεων Key Books

O δημοσιογράφος Dan Harris έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής εκπομπής, την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Αναζητώντας τη ρίζα των προβλημάτων του, ο Harris συνάντησε τον Ντίπακ Τσόπρα και τον Έκχαρτ Τόλε, πέρασε από το ντιβάνι του ψυχαναλυτή και τελικά βρήκε τη λύση στον διαλογισμό.

Το 10% Πιο Ευτυχισμένος αποκαλύπτει στον αναγνώστη τα οφέλη και τα μυστικά του διαλογισμού, που, όπως λέει ο συγγραφέας, θα τον κάνουν «τουλάχιστον 10% πιο ευτυχισμένο».

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

To Πολυτιμότερο Δώρο

Dr. Spencer Johnson

Το Πολυτιμότερο Δώρο είναι μια σύντομη παραβολή για τη σημασία που πρέπει να δίνουμε στο παρόν.
Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν το πιο σημαντικό δώρο της ζωής και το νόημά τoυ.

Ένα σπουδαίο βιβλίο από τον συγγραφέα των best sellers Dr. Spencer Johnson που θα θέλετε να κάνετε δώρο σε εσάς αλλά και σε όσους αγαπάτε!

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News