Ο Λάμπρος Φισφής μας προσκαλεί να δούμε το θετικό μέσα από 5πέντε προβολές livestream on demand. Το 2021 μόλις ξεκίνησε και τι καλύτερο από μία ξεκαρδιστική και θετική αρχή;

Ο Λάμπρος Φισφής και το “Δες το Θετικό”

Μετά από πάνω από 35.000 θεατές, 2 επιτυχημένες σεζόν στα θέατρα Ακροπόλ και Βέμπο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, το 2ο solo show του Λάμπρου Φισφή κλείνει τον κύκλο του στο διαδίκτυο με προβολές livestream on demand.  

Βιντεοσκοπημένο στο ιστορικό θέατρο «Βέμπο» μπροστά σε ένα κοινό επτακοσίων θεατών ο Λάμπρος Φισφής μέσα σε 55 λεπτά σχολιάζει όλες τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν και σατιρίζει αυτά που συνωμοτούν εναντίον της ευτυχίας μας.

Ποιοι είναι οι κανόνες της ελληνικής ταβέρνας; Γιατί ο μεσημεριανός ύπνος είναι θρησκεία; Πως μπαίνεις σωστά στη θάλασσα το καλοκαίρι; Τι τραβάει ένας τριαντάρης σε ένα club;   Τι ελληνικό έχει μια πτήση της Ryanair; Πως επιβιώνεις σε rooms to let; Ποιο είναι το πρωτόκολλο για ταξίδι με ferry boat; Γιατί η τεκίλα είναι απόφαση και όχι ποτό; Τι διαφορά έχουν τα Ρωσικά από τα Κυπριακά;

Οι απαντήσεις σε αυτά και άλλα πολλά στο comedy Special «Δες το Θετικό».

Το stand up comedy μπορεί να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αμέτρητου γέλιου με πολλές δόσεις χιούμορ γι’ αυτό κλείσε το εισιτήριο σου, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ και “Δες το Θετικό”! Ένα stand up coledy με προβολές livestream on deman για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News