Οι εκδόσεις Key Books μας παρουσιάζουν τις νέες κυκλοφορίες τους κι εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαά μας για το πρώτο βιβλίο του Θανάση Ευθυμιάδη!

Ο πολιτισμός αρχίζει να παίρνει μια βαθιά ανάσα και, μαζί με αυτόν, οι νέες κυκλοφορίες της Key Books έρχονται να μας συνεπάρουν: Μια συναρπαστική αυτοβιογραφία, η σοφία του Κρισναμούρτι και ένα καθηλωτικό ψυχαναλυτικό μυθιστόρημα.

Το πρώτο βιβλίο του Θανάση Ευθυμιάδη, ένα μυθιστόρημα για τις σχέσεις & ένα απόσταγμα σοφίας

Μια όμορφη μέρα
Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο αγαπημένος ηθοποιός αυτοβιογραφείται, και μας αφηγείται μια συγκλονιστική διαδρομή ζωής που τον οδήγησε από την Καβάλα στην Επίδαυρο, κι από εκεί στις τηλεοπτικές οθόνες, προτού ανακαλύψει την ουσία των μικρών και μεγάλων πραγμάτων.Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράζεται μαζί μας την πορεία της ζωής του, ξεκινώντας από μία καθημερινότητα γεμάτη δόξα και επιτυχία που δεν του πρόσφεραν καμία ευτυχία, καταλήγωντας σε μία ζωή που μέσα από ουσιαστικές και μεγάλες αλλαγές, είναι αυτή που πάντα ήθελε.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ

Άκου τον γάμο σου
John Jay Osborn

Ένα συναρπαστικό ψυχαναλυτικό μυθιστόρημα, που περιγράφει με μοναδικό τρόπο την προσπάθεια ενός ζευγαριού εν διαστάσει να πάρει τη σωστή απόφαση ζωής. Ένα βιβλίο ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συντρόφους τους και επιζητούν να βελτιώσουν την ίδια τους τη ζωή.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ

“Είμαι επικίνδυνη”: 5 λόγοι που πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο κάθε γυναίκα στην Ελλάδα του σήμερα

Eσύ τι κάνεις με τη ζωή σου;
Κρισναμούρτι

Ο μέγας Δάσκαλος, που ο Δαλάι Λάμα αποκάλεσε έναν από τους σημαντικότερες διανοητές της εποχής μας, σε ένα βιβλίο που δίνει απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής.

Το απόσταγμα της σοφίας αυτού του σπουδαίου πνευματικού ανθρώπου συγκεντρώνεται σε ένα βιβλίο που θα αφυπνίσει ακόμη και όσους δεν τον γνωρίζουν.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News