Μια ακόμα μουσική βραδιά στη Μέντα, αυτή τη φορά με τους Scrap ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει. Το live που θα φιλοξενήσει το αγαπημένο μας bar cafe στην Κηφισιά έχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο…

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 το βράδυ η Μέντα υποδέχεται τους SCRAP (Vagelis Stefanopoulos – keys, loops, guitar, Dimitris Klonis – drums, Angelos Polychronou – percussion)!

Συνθεσάιζερ, πιάνα, λούπες, ηλ. κιθάρα κρουστά και τύμπανα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τους ήχους με τους οποίους το σχήμα δημιουργεί μουσικά τοπία. Η μουσική φτιάχνεται εκείνη την στιγμή και καταστρέφεται την επόμενη για να δώσει την θέση της σε άλλους ήχους και διαθέσεις.

Χωρίς προ-συμφωνημένες φόρμες αλλά με παρονομαστή το κοινό λεξιλόγιο οι τρεις μουσικοί παίζουν με αναφορές στα αγαπημένα τους στιλ μουσικής. Μερικά από αυτά είναι Jazz, neo soul, afro beat, funk, ambient, house, dub, brazilian, latin, Afro Caribbean, prog rock.

Πληροφορίες για τη μουσική βραδιά στη Μέντα

Info για την Μέντα!

Στο σπίτι που περνούσε τα καλοκαίρια του ο Άγγελος Σικελιανός, στην Κηφισιά, μυρίζει “Μέντα”! Ένας παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από τα Κηφισιώτικα  εμπορικά καταστήματα. Ένα πέτρινο κτήριο με έναν περιποιημένο κήπο είναι αρκετά για να σε μεταφέρουν σε κάποιο νησί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News