Μια ιστορία για την αγάπη σε διαφορετικές φάσεις της ζωής και του ανθρώπου ζωντανεύει στο θέατρο Άνεσις με πρωταγωνίστριες την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Βίκυ Βολιώτη. Το σύγχρονο γαλλικό θεατρικό έργο «Μια ιστορία αγάπης», βραβευμένο με 4 βραβεία Molière, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα. Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά έργο του Γάλλου συγγραφέα και σκηνοθέτη Alexis Michalik, που ανέβηκε το 2020 στο Παρίσι και σημείωσε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας κοινό και κριτικούς.

Η παράσταση που μας ξαναθυμίζει την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης

“Μια ιστορία αγάπης” στο θέατρο Άνεσις

Η ιστορία της Κάτια και της Ζυστίν ξεκινάει όπως τόσες άλλες και ερωτεύονται σαν σε παραμύθι…  Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί αλλά η Κάτια διστάζει επειδή έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή της και φοβάται το μέλλον. Με μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, η Κάτια μένει έγκυος και λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού της, η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά, η μοίρα θα δείξει πάλι ότι οι μεγάλες ιστορίες αγάπης επιλέγουν το δικό τους μοναδικό τέλος. 

Ο φόβος της μοναξιάς και της εγκατάλειψης, οι προσωπικοί δαίμονες κάθε ανθρώπου, τα θέλω που αλλάζουν σε κάθε φάση της ζωής κάνοντάς σε να παίρνεις πίσω τους όρκους που είχες δώσει μιλούν στην καρδιά κάθε θεατή και σε κάνουν να ταυτίζεσαι χωρίς καν να το καταλάβεις. Μια ιστορία που μπορεί να ξεκινήσει απλά και κοινότυπα αλλάζει μορφή όσο εύκολα ή δύσκολα αλλάζει και ο άνθρωπος.

Πληροφορίες:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων – Τιμές εισιτηρίων: 

Πέμπτη – 20:15
15,00 € όλα τα εισιτήρια
ΑμεΑ + Συνοδός 12,00€ μόνο από το ταμείο του θεάτρου

Παρασκευή – 19:00
Γενική είσοδος 15,00€ 
Άνεργοι / φοιτητές – εξώστης 12,00€
ΑμεΑ + Συνοδός 12,00€ μόνο από το ταμείο του θεάτρου

Σάββατο 22:00 | Κυριακή – 21:15
Γενική είσοδος 18,00€ 
Άνεργοι / φοιτητές – εξώστης 12€
ΑμεΑ + Συνοδός 12,00€ μόνο από το ταμείο του θεάτρου

Θέατρο Άνεσις, τηλ. 2107718943

Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αθήνα, 11526

Εισιτήρια: Viva.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News