Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα DJ και παραγωγός με τις τεράστιες διακρίσεις, Xenia Ghali, που έχει στο ενεργητικό της δυο Νο1 θέσεις στο Dance Billboard Chart της Αμερικής και συνεργασίες με καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής, θα ανεβάσει τους ρυθμους της πόλης στα υψη.   

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Αθηναϊκού σταθμού «MUSIC» αλλά και του δημοφιλούς σταθμού της Θεσσαλονίκης «Zoo» είναι έτοιμη να κατακτήσει τις νύχτες της Αθήνας. Επιστρέφοντας στην κανονικότητα,  η  Xenia Ghali υπόσχεται μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς. Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό DJ Set στο Lohan με τις μεγαλύτερες pop dance επιτυχίες αλλά και tech house ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν. 

Η Xenia Ghali έχει κατακτήσει αρκετές φορές την κορυφή του Shazam και του Youtube με τα τραγούδια της, ενώ πρόσφατα παρουσίασε την δική της διασκευή για το τραγούδι Rapture σε συνεργασία με την Joanne, οπου και το παρουσίασαν για πρώτη φορά στο MadWalk 2021 The fashion Music Project by serkova crystal pure.

  • Παράταση εμφανίσεων στο Lohan: Μέχρι 30/12
  • Παράταση εμφανίσεων στο Bolivar: Μέχρι 18/12

Ο Δεκέμβρης, λοιπόν, με το χριστουγεννιάτικο κλίμα γίνεται ακόμα καλύτερος με μοναδικά DJ sets που θα μας ξεσηκώσουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News