Γιατροί, νοσηλευτές κι όλοι οι υγειονομικοί βρίσκονται στο επίκεντρο εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που εξελίσσεται ραγδαία. Και μπορεί ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους να είναι λίγο, όμως αυτά τα illustrations για τους υγειονομικούς προσπαθούν να δείξουν την ευγνωμοσύνη του κόσμου για όσα κάνουν για την ανθρωπότητα, την υγεία και τις ζωές μας.

Οι υγειονομικοί παίζουν έναν καταλυτικό ρόλο στις ζωές μας, είναι αυτοί που μάχονται καθημερινά με τον κορονοϊό, αυτόν τον εχθρό που τόσο πολύ μας έχει ταλαιπωρήσει. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν πρέπει να έχουν την τιμητική τους μόνο στις 7 Απριλίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αλλά και κάθε μέρα, χάρη στις προσπάθειες που καταβάλλον καθημερινά στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Είναι οι ήρωες της εποχής μας, είναι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής που δουλεύουν ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με ελάχιστες ώρες ύπνου, για να είμαστε εμείς ασφαλείς και υγιείς. Και μπορεί ο κορονοϊός να συνεχίζει να κάνει την επέλασή του στις ζωές μας και η καθημερινότητα όλων μας να έχει αλλάξει πολύ, όμως οι άνθρωποι που βρίσκονται στον τομέα της υγείας θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί, στο καθήκον, κάνοντας κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς κανέναν ιό.

Ένα χρόνο σε καραντίνα: Η ζωή μας τους τελευταίους 12 μήνες μέσα από illustrations που θα σε κάνουν να ταυτιστείς

Ακόμα και η τέχνη, με τον δικό της τρόπο, τιμά τους ανθρώπους αυτούς και μερικά illustrations για τους υγειονομικούς όχι απλά δείχνουν το έργο και την προσπάθειά τους, αλλά και αποδεικνύουν ότι θα στέκονται εκεί, φρουροί για την υγεία, όντας κάτι σαν σούπερ-ήρωες, που σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος ενός ολόκληρου πλανήτη.

Γιατί τους αξίζει μία δόση μαγείας, με όλα αυτά που κάνουν για εμάς!

Γιατί όσο κι αν πονάνε, συνεχίζουν το έργο τους!

Γιατί ένα ευχαριστώ μπορεί να είναι λίγο, αλλά επίσης σημαντικό για να πάρουν κουράγιο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News