Η Disney ανακοίνωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου έργου της Pixar! Πρόκειται για την ταινία «Elemental» και για τα 4 στοιχεία της φύσης τα οποία αποκτούν συναισθήματα και προσπαθούν να συνυπάρξουν αρμονικά μεταξύ τους! Πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία; Εμείς πάντως ήδη ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα!

Το «Elemental», είναι η 27η μεγάλου μήκους ταινία της Pixar και θα σκηνοθετηθεί από τον Peter Sohn (The Good Dinosaur) και την παραγωγή της Denise Ream (Cars 2). Μάλιστα, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου του 2023 κι εμείς σίγουρα θα είμαστε στις αίθουσες του κινηματογράφου!

Οι πρίγκιπες της Disney έγιναν μπαμπάδες! Σκίτσα ωδή στην πατρότητα και τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους μπαμπάδες μας

«Elemental» ταινία: Όταν τα 4 στοιχεία της φύσης αποκτούν συναισθήματα

Το «Elemental» διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (φωτιά, νερό, γη και αέρας) είναι ζωντανά και ζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Η ταινία θα ακολουθεί την Ember – μια φλογερή νεαρή γυναίκα – και τον Wade – έναν τύπο που «πάει με τη ροή». Οι δυο τους θα μάθουν να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να αγκαλιάζουν τις ομοιότητές τους.

«Σε μια πόλη όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζουν μαζί, μια φλογερή νεαρή γυναίκα και ένας «go with the flow» άντρας είναι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν κάτι στοιχειώδες: Πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα»

To Disney+ έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!

Σε ένα δελτίο Τύπου, ο Sohn αποκαλύπτει ότι το «Elemental» είναι εμπνευσμένο από την παιδική του ηλικία, καθώς μεγάλωνε στην Νέα Υόρκη.

«Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Bronx», είπε. «Ήμασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες που αποφασίσαμε να ζήσουμε σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα. Ήταν λες και όλοι μας είχαμε μπει σε μία σαλατιέρα και ανακατευόμασταν με διάφορους πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές εικόνες από κάθε γειτονιά. Όλα αυτά με οδήγησαν στην δημιουργία του Elemental».

«Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;» συμπλήρωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News