Το Athens Pride το Σάββατο 18 Ιουνίου στήνει μια μεγάλη γιορτή για την αγάπη, ενώ στο stage θα εμφανιστούν άνθρωποι που αγαπάμε και θαυμάζουμε!
Στην παρουσίαση θα βρεθεί φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το line-up των καλλιτεχνών που θα δούμε στη σκηνή.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης, στο καλλιτεχνικό κομμάτι θα συμμετέχουν οι: Έλενα Παπαρίζου, Onirama, Marseaux, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Βρανά, ody icons, Sam Albatros και Mary Sunshine.

Το κεντρικό σύνθημα φέτος είναι «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ», και μ’ αυτό επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας το Athens Pride το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η φετινή διοργάνωση θα κορυφωθεί στις 19:00 με τη μεγάλη παρέλαση υπερηφάνειας, ενώ θα ακολουθήσει, όπως πάντα, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη μεγάλη σκηνή που θα έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
Έλα να διεκδικήσουμε για μια ακόμη χρονιά μαζί την αποδοχή, τη συμπερίληψη, την ορατότητα και την ισονομία που δικαιούμαστε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στην Παρέλαση Υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00. Σημείο εκκίνησης: Βουλή.
Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν πως στο φετινό Athens Pride διεκδικούμε και γιορτάζουμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ… Για εκπαίδευση Άνευ Όρων, για ισότητα στον γάμο και την οικογένεια Άνευ Όρων, για ασφάλεια Άνευ Όρων, για ζωή Άνευ Όρων.
Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News