Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν! Ποια κοπέλα θα κερδίσει; Τα spoilers θέλουν την Εβελίνα νικήτρια, αλλά με το δεδομένο ότι το τελευταίο μισάωρο του τελικού θα είναι live, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι θα γίνει τελικά!

Μέχρι τότε, όμως, έχουμε ακόμα δύο αποχωρήσεις, καθώς είμαστε αυτή τη στιγμή στην τελική πεντάδα του GNTM! Η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκαν την Πέμπτη καλεσμένες στην εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασαν τις πέντε καλύτερες του GNTM!

Οι πέντε που έχουν μείνει στο παιχνίδι είναι οι: Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν, Εύη Ιωαννίδου, Μαριάννα Παινέση και Άννα Αμανατίδου.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν από τις δύο κυρίες να πουν την γνώμη τους για το κάθε κορίτσι και να πουν πραγματικά αυτό που πιστεύουν!

Όσον αφορά την Εβελίνα Σκίτσκο, και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι ένα μοντέλο που έχει όλο το πακέτο, αν και της λείπει το πείσμα.

Πολύ καλά λόγια είπαν και για την Εύη Ιωαννίδου, την οποία χαρακτήρισαν πιο commercial model.

Για την Ειρήνη Καζαριάν σχολίασαν πως ήταν το outsider του σπιτιού, αλλά έχει ένα συγκλονιστικό σώμα και δούλεψε πολύ και τα κατάφερε.

Το ίδιο είπαν και για την Άννα Αμανατίδου, για την οποία σχολίασαν ότι είχε πάρα πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι από τη μέρα που μπήκε μέχρι τώρα, αν και πιστεύουν πως είναι “μοντέλο των social”.

Τέλος, για την Μαριάννα Παινέση είπαν πως είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού, δουλεύει πολύ και έχει μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά.

Την ίδια στιγμή, η Βίκυ Καγιά, καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, σχολίασε πως απ’ τις τρεις του τελικού η μια ήταν αναμενόμενο να είναι στον τελικό, ενώ οι άλλες δύο είναι πρόσωπα «έκπληξη»!

Δες κι αυτό:

Δύο παίκτες του MasterChef μπαίνουν στο GNTM! | Video