Ο Ζαχίρ, ο οποίος αποχώρησε απ’ το MasterChef το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στη “Φωλιά των ΚουΚου”. Όσα αποκάλυψε.

Πολλά είπε ο Ζαχίρ για το MasterChef, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο φίλους που απέκτησε στο παιχνίδι και θα κρατήσουν επαφές και μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής. Παράλληλα, μίλησε ο Ζαχίρ για τη Σπυριδούλα, αποκαλύπτοντας ότι άλλαξε συμπεριφορά απέναντί του, όταν έμαθε πως είναι αγαπητός στον κόσμο.

“Η νίκη δεν είναι πάντα απαραίτητη”, είπε ο Ζαχίρ στην αρχή της συνέντευξής του και πρόσθεσε ότι δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση και αισθάνεται περίεργα:

Ντρέπομαι λίγο, γιατί δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Ήμουν στην τηλεόραση 3,5 μήνες, αλλά δεν με έβλεπα

«Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος είναι κακός ή καλός, αλλά υπήρχαν παιδιά που είχαν ένα κακό τρόπο, μια ειρωνεία που στην ουσία αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα για μένα. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή, προσπαθούσε πάρα πολύ και ήθελε πάρα πολύ να φτάσει ψηλά. Από την άλλη, ο έντονος χαρακτήρας της, χάλαγε όλη της την εικόνα. Πάνω από όλα αυτό που δεν μου άρεσε εμένα, ήταν ότι ώρες ώρες ήταν πολύ ειρωνική. Όχι μόνο με εμένα, αλλά γενικά», είπε ο Ζαχίρ αναφερόμενος στη Σπυριδούλα ενώ είπε πως εκείνη άλλαξε απ’ τη στιγμή που επέστρεψαν παίκτες στο παιχνίδι και τους είπαν πώς τους σχολιάζει ο κόσμος:

Αλλάξανε κάποιοι παίκτες. Για παράδειγμα η Σπυριδούλα, μετά από το περιστατικό με το βούτυρο που μίλησα, είχε αλλάξει πολύ η συμπεριφορά της. Όταν μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι, και μας είπαν ότι είμαστε αγαπητοί παίκτες, έγινε πιο καλή. Άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου. Εγώ ένιωσα ότι η αλλαγή αυτή δεν ήταν αληθινή. Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι κάποια από τα παιδιά στο σπίτι ήταν διαφορετικά και στην κάμερα ήταν αλλιώς

Ο Ζαχίρ είπε με ποια παιδιά ήρθε κοντά στο παιχνίδι, δηλαδή με τον Παντελή και τον Χρήστο, που τον στήριξαν πολύ.

«Με λίγα λόγια ο Χρήστος και ο Παντελής ήταν από τα άτομα που με στήριξαν πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές στο σπίτι. Ήταν τα παιδιά πο συζητούσαμε, τα παιδιά που όταν ήθελα να μοιραστώ κάτι, πήγαινα κοντά τους και μιλούσαμε. Είχα μεγάλη υποστήριξη από αυτά τα δύο παιδιά. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που υπήρχαν στο παιχνίδι. Κανένας δεν ήταν κακός. Αλλά δεν ταιριάζουν όλοι οι χαρακτήρες», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Δες ακόμα:

MasterChef: Απέτυχαν όλοι στην δοκιμασία αντιγραφής και ο Ζαχίρ “παρέδωσε τα όπλα”