Το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 διεξήχθει ο προημιτελικός του φαντασμαγορικού σόου του Ant1, Your Face Sounds Familiar.

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν, όμως, νικητής του προημιτελικού αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 ώρες» κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους τόσο από τους κριτές, όσο και από τους συμπαίκτες του και το κοινό, υποδυόμενος τον τραγουδιστή Willy William.

Πιο συγκεκριμένα, τραγουδώντας το τραγούδι “Ego” του Willy William, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος συγκέντρωσε και τα τέσσερα 12αρια των κριτών, αλλά και τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους συμπαίκτες του. Ήταν, μάλιστα, αυτός που κατάφερε να πάρει και το 12αρι του κοινού.

Η φωνή, η εμφάνιση και η κίνηση του τραγουδιστή ήταν άψογες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις αν είναι όντως ο Willy William ή κάποιος που τον υποδύεται. Παρά τον βαθμό δυσκολίας του τραγουδιού, το οποίο είναι γαλλικό με αφρικανική προφορά από τον Γάλλο τραγουδιστή, ο Βαγγέλης κατάφερε να αφήσει άφωνο το κοινό του.

Οι κριτές τον αποθέωσαν, κάνοντας λόγο για την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι τώρα στο σόου.

Ο Βαγγέλης ξόδεψε αρκετή ώρα για την μεταμφίεση, καθώς έπρεπε να βαφτεί μαύρος και να κάνει τατουάζ στο στέρνο του, ενώ τοποθετήθηκαν μούσια και φακοί επαφής.

Ο νικητής του προημιτελικού, Βαγγέλης Παναγόπουλος δεν κατάφερε απλά να εντυπωσιάσει, αλλά ξεχώρισε μεταξύ άλλων πολύ εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις που μας συνεπήραν από το 12ο σόου του Your Face Sounds Familiar, ούτε μόνο αυτή του Βαγγέλη. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν για ακόμα μία φορά εκρητική, υποδυόμενη την Kylie Minogue, ενώ η Η Μελίνα Μακρή έγινε Jason Derulo και μας εντυπωσίασε. Συγκινητική για ακόμα μία φορά ήταν η εμφάνιση του Αργύρη Αγγέλου ως Elvis Presley, ενώ η Εύα Τσάχρα μεταμορφώθηκε σε Whitney Houston και μας ταξίδεψε.

Μεταξύ αυτών, αλλά και άλλων εκπληκτικών εμφανίσεων, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος κατάφερε να συνεπάρει κριτές και κοινό και να αναδειχθεί ο νικητής του προημιτελικού του 12ου σόου του Your Face Sounds Familiar.

Διάβασε ακόμα:

YFSF: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ευθύμης Ζησάκης ως Βασίλης Παπακωνσταντίνου!