Πότε κάνει πρεμιέρα το Master Chef; Είδαμε το απολαυστικό trailer και τώρα ανυπομονούμε να δούμε τον διαγωνισμό μαγειρικής στην οθόνη μας. 

Πότε κάνει πρεμιέρα το Master Chef; Ξεκίνα να μετράς αντίστροφα γιατί πλησιάζει η μέρα που θα απολαύσουμε ξανά τους τρεις κριτές και τον διαγωνισμό μαγειρικής στην οθόνη μας και συγκεκριμένα στη συχνότητα του Star.

Το Master Chef επιστρέφει πιο δυνατό κι ανανεωμένο και πιο γρήγορα από ότι το περιμέναμε! Συγκεκριμένα ο τέταρτος κύκλος ξεκινά την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Star. Το πόσες φορές θα προβάλλεται, αν θα είναι καθημερινό ή όχι, αυτό ακόμη δεν το γνωρίζουμε.

Πάντως, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης θα είναι ένας κύκλος ανανεωμένος, όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια ενώ οι δοκιμασίες έχουν γίνει πιο δύσκολες. Και κάπως έτσι, αναμένουμε πιο δυνατούς παίκτες έτοιμους για όλα, πιο αυστηρούς κριτές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πιο περίπλοκες δοκιμασίες.

Φυσικά, για ακόμη μια χρονιά οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, η παρέα που όλοι αγαπήσαμε, θα καθίσει στη θέση της κι εμείς απλά ανυπομονούμε.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει η επίσημη ανακοίνωση απ’ το Master Chef ή το κανάλι, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου. Και η επιτυχία είναι δεδομένη… γιατί το γλυκό έχει δέσει. Το χιούμορ και η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβονται κι εμείς απολαμβάνουμε να τους βλέπουμε στις οθόνες μας και περιμένουμε την επόμενη ατάκα τους.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του trailer.

Και μέχρι να ξεκινήσουν… δες το απολαυστικό trailer για ακόμη μια φορά: 

Διαβάστε επίσης:

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του MasterChef και είναι απλά επικό! | Video