Λίγες μόλις ημέρες απέχουμε απ’ τον τελικό του Survivor και λαμβάνουν χώρα οι τελευταίες αποχώρησεις πριν διαμορφωθεί η τελική τετράδα.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor από εδώ και στο εξής θα είναι δύο.

Τι συνέβη στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε την ασυλία στο αγώνισμα. Θυμίζουμε πως η παίκτρια έχει εξασφαλίσει έτσι κι αλλιώς τη θέση της στον τελικό του reality επιβίωσης.

Οι έξι παίκτες βρέθηκαν μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του νησιού και σχολίασαν όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέχεια ψήφισαν για το ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor.

Mέσα από την κάλπη ο Νικόλας Αγόρου βγήκε ως υποψήφιος, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε κερδίσει τον αγώνα ασυλίας, ψήφισε τον Ηλία Γκότση ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση, γιατί, όπως είπε, δεν ήθελε να ψηφίσει κάποιον παίκτη απ’ τη δική της ομάδα.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με τα spoilers για το Survivor, ο Νικόλας Αγόρου είναι ο παίκτης που πρόκειται ν’ αποχωρήσει απ’ το reality επιβίωσης την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διαρροές, οι αποχωρήσεις που θ’ ακολουθήσουν θα είναι αυτές του Νικόλα Αγόρου και του Χάρη Γιακουμάτου.

Έτσι, εάν τα spoilers για το Survivor αποδειχθούν σωστά, οι τέσσερις του τελικού θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, ο Ηλίας Γκότσης και η Βιργινία Δικαιούλια.

Διαβάστε ακόμα:

Διαρροή για το Survivor: Είναι αυτή η τελική τετράδα;