Το τέλος του “Έρωτας Μετά” θα είναι σίγουρα απρόβλεπτο, όπως απρόβλεπτα είναι όλα τα επεισόδια. Η αγωνία μας κορυφώνεται σε κάθε επεισόδιο κι εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να εξιχνιάσουμε το έγκλημα. 

Ποιο θα είναι το τέλος του “Έρωτας Μετά”; Η σειρά με το πολύ επιτυχημένο κάστινγκ έχει αγαπηθεί απ’ το κοινό περισσότερο από κάθε άλλη και είναι βασισμένη στην αργεντίνικη σαπουνόπερα του 2017, Amar después de amar.

Οι εξελίξεις είναι πολλές και καταιγιστικές και η περιέργεια καθώς και η αγωνία μας διαρκώς φουντώνουν. Ρίχνοντας, όμως, μια ματιά στο τέλος της αργεντίνικης σειράς… κάναμε spoiler στον εαυτό μας και δεν γινόταν να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας.

Αν θέλεις μπορείς να κλείσεις εδώ αυτό το άρθρο… Εμείς σε προειδοποιήσαμε!

Όπως έχουμε δει η Άννα έχει πεθάνει και όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο. Ο Δημήτρης, ο νεαρός που βλέπουμε ότι τον άφηνε η Άννα να μένει στην ερωτική φωλιά που είχε με τον Κωνσταντίνο, συλλαμβάνεται και σύμφωνα με τα spoilers πάντα είναι παιδί της Άννας από ένα βιασμό. Γι΄αυτό και η ίδια, τον έδωσε για υιοθεσία.

Τι θα γίνει, όμως, στη συνέχεια; Τα στοιχεία είναι πολλά αλλά ο δολοφόνος ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Το τέλος του “Έρωτας Μετά”; Η Άννα και ο Κωνσταντίνος θάβονται μαζί και η Ηλέκτρα με τον Χρήστο καταλήγουν μαζί ερωτευμένοι. Ουφ, το είπαμε, το βγάλαμε από πάνω μας κι εσύ αν θέλεις το πιστεύεις!

Όπως έχουμε ήδη δει, η Άννα βρέθηκε νεκρή. Ο Κωνσταντίνος θα ξυπνήσει απ’ το κώμα, πιθανότατα θα λύσει και πολλές απορίες αλλά τελικά πεθαίνει και τον θάβουν δίπλα στην αγαπημένη του. Αφήνοντας την τελευταία του πνοή, ο Κωνσταντίνος στο νοσοκομείο, σκέφτεται την Άννα και λέει “είμαι ακόμη ζωντανός γιατί αγαπάω μετά τον θάνατο”.

Απ’ την άλλη, το ειδύλλιο του Χρήστου με την Ηλέκτρα ξεκινά όταν απαγάγουν την Ηλέκτρα και ο Χρήστος κινεί ουρανό και γη για να τη βρει. Τελικά, τα καταφέρνει, την βρίσκει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με φωτογραφίες της γυναίκας του, πυροβολεί τον απαγωγέα και την απελευθερώνει. Και κάπως έτσι, ξεκινούν να γράφουν τη δική τους ιστορία αγάπης.

Οι δύο τους ενώ αρχικά ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι, ανακάλυψαν την προδοσία των συζύγων τους, παρέμειναν ενωμένοι, αντιμετώπισαν ένα σωρό δυσκολίες αλλά τελικά βρήκε ο ένας το άλλο του μισό στον άλλον.

Φυσικά, αυτό είναι το σενάριο από την αργεντίνικη σειρά και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα ακολουθηθεί το ίδιο σενάριο και στην ελληνική σειρά κι αν θα γραφτεί το ίδιο τέλος.

Μέχρι τότε παρακολουθούμε τα επεισόδια με αγωνία!

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Μετά: Ο θάνατος της Άννας σε πρώτο πλάνο