Ξέρουμε τι θέλει η Mariah Carey για τα Χριστούγεννα και σύντομα θα μάθεις κι εσύ! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ξέρουμε τι θέλει η Mariah Carey για τα Χριστούγεννα και σύντομα θα μάθεις κι εσύ! Το τραγούδι που έχεις βαρεθεί ν’ ακούς κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο -ναι για το «All I Want for Christmas Is You» μιλάμε- γίνεται ταινία και η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τι είναι αυτό τελικά που ζητάει!

Το τραγούδι έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων, στην οποία βλέπουμε την ιστορία της μικρής Mariah που έχει βάλει στόχο να καταφέρει να κάνει την ευχή της πραγματικότητα και να βρει κάτω απ’ το δέντρο της ένα κουτάβακι!

Τι κάνει η Mariah Carey στο animation; Σχεδόν τα πάντα! Τραγουδάει, είναι παραγωγός κι αφηγείται την ιστορία.

Το story της ταινίας:

«Όταν η μικρή Mariah (Breanna Yde) βλέπει στο pet shop ένα χαριτωμένο κουτάβι που ονομάζεται «Princess», ξαφνικά συνειδητοποιεί τι είναι αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα. Πριν όμως πραγματοποιηθεί η ευχή της, πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να φροντίσει τον σκύλο του θείου της, τον Jack, ένα άτακτο «διαβολάκι» κι ίσως τον χειρότερο σκύλο όλης της πόλης! Ο Jack φέρνει τα πάνω κάτω στις προετοιμασίες της οικογένειας ενόψει Χριστουγέννων, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που η Marah είχε ονειρευτεί…».

Ολόκληρη η ταινία «Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You» είναι διαθέσιμη από σήμερα, Τρίτη σε σε Blu-ray, DVD και ψηφιακή μορφή.

Το trailer:

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved