Φορώντας χειρουργικές μάσκες, τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα μας ενημερώνουν πως επιστρέφουν με το πρώτο τους live διαδικτυακό επεισόδιο. Πού θα προβάλλονται τα live επεισόδια των Ράδιο Αρβύλα;

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καλούν τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το πρώτο live streaming επεισόδιο, μέσα από το κανάλι των «Ράδιο Αρβύλα» στο YouTube, το οποίο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 22:00.

Αυτή τη Δευτέρα, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο YouΤube το live streaming θα ξεκινήσει δέκα λεπτά πριν τις δέκα και το πρώτο ζωντανό επεισόδιο θα ξεκινήσει ακριβώς στις 10 το βράδυ.

Με δεδομένο ότι το YouΤube είναι μέσο “on demand” και τα views γίνονται σε βάθος χρόνου, το ζωντανό επεισόδιο μετά την ολοκλήρωσή του θα παραμείνει ανεβασμένο στο YouΤube.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης θα υπάρχει επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους θεατές μέσω live chat. 

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις ξανά τους Ράδιο Αρβύλα live;;

Το trailer για τα live επεισόδια των Ράδιο Αρβύλα:

Πρόκειται για την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, με ζωντανό-live streaming , με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας, μετά την ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ.

Εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε την εκπομπή και να σου γράψουμε τις εντυπώσεις μας!

Μέχρι τότε, διάβασε τις εντυπώσεις

Είδαμε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα (Video)