Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Σεούλ της Νότιας Κορέας η Goo Hara, η 28χρονη star της K- Pop. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ δημοφιλής στους φανς της K- Pop ενώ είχε αποκτήσει κι ένα πολύ μεγάλο κοινό στα social media.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία του θανάτου της, ενώ η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση και δεν έχει επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται περί αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πως η τελευταία ανάρτηση της Goo Hara στο Instagram της ήταν πριν μια μέρα. Η ίδια είχε ποστάρει μια φωτογραφία της όπου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει απλά “καληνύχτα”.

Η τελευταία ανάρτηση της Goo Hara:

Είχε γίνει γνωστό πως η Goo Hara τον περασμένο Μάρτιο είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, αφότου ένας πρώην σύντροφός της προσπάθησε να την εκβιάσει με ένα βίντεο από ερωτικές τους στιγμές. Την απειλούσε πως θα το δημοσιοποιούσε. Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε εξομολογηθεί ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς της ήταν δύσκολο να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

Ειδικότερα, τον Ιούνιο, έναν μήνα αφότου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, η ίδια είχε παραδεχθεί ότι είναι δύσκολο να ξεπεράσει την κατάθλιψη και απηύθυνε έκκληση για θετικά σχόλια και σκέψεις προς το πρόσωπό της απευθυνόμενη στους χρήστες των social media.

Η 28χρονη είχε γίνει αρχικά γνωστή ως πρώην μέλος του συγκροτήματος «Kara» της K- Pop, στο οποίο εντάχθηκε το 2008 κι έμεινε μέχρι το 2015. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια άρχισε να συνθέτει μουσική και τραγούδια για την ίδια, ενώ είχε κερδίσει τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους.

Η 28χρονη ήταν στενή φίλη της τραγουδίστριας Sulli, η οποία αυτοκτόνησε τον Οκτώβριο. Η Goo είχε δηλώσει τότε ότι θα προσπαθούσε να το ξεπεράσει και πως θα συνέχιζε να εργάζεται ακόμα πιο σκληρά.