Και το βραβείο Θάρρους κέρδισε η Julia Roberts στο γκαλά του 8ου ετήσιου AmfAR, στο οποίο έδωσαν το παρών πολλοί διάσημοι. Τραγούδι, ωραίες παρουσίες και Βραβεία!

Το αμερικανικό ίδρυμα για την Έρευνα κατά του AIDS βράβευσε την ηθοποιό για την προσήλωσή της στην καταπολέμηση της νόσου.

Ο Tom Hanks ήταν αυτός που παρέδωσε το βραβείο στην Julia Roberts στο γκαλά στο Λος Άντζελες ενώ παρουσιαστής της βραδιάς ήταν  απολαυστικός James Corden.

«Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, θα ήθελα να το θεωρήσω ως το πάρτι για τα 50α γενέθλιά μου, δύο εβδομάδες νωρίτερα», είπε η ηθοποιός απευθυνόμενη στο κοινό.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας έχω όλους εδώ απόψε και που έχω τον αγαπημένο μου σύζυγο εδώ, ο οποίος είναι πραγματικά ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει να δίνεις…Είμαι μόνο μία ηθοποιός και προσπαθώ να κάνω τις σωστές επιλογές στη ζωή και στην τέχνη

Προς τιμήν της Julia Roberts ο Chris Martin, ο τραγουδιστής των Coldpay ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- και το Pretty Woman και η στιγμή ήταν απολαυστική!

Κατά τη διάρκεια του γκαλά διοργανώθηκε δημοπρασία έργων τέχνης, όμως το μεγαλύτερο ποσό (110.000 δολ.) συγκεντρώθηκε για τα εισιτήρια για γεύμα με τους Julia Roberts, Tom Hanks, Matt Bonner, Sean Penn, James Corden και Ryan Murphy!

Το παρών έδωσαν και η Kate Hudson με τη μητέρα της, Goldie Hawn, η Heidi Klum, η Melanie Griffith και η Fergie, η οποία τραγούδησε για τους προσκεκλημένους.

Photo: Kevin Tachman/Getty Images