Εσύ φόρεσες το δικό σου μαξιλάρι σαν φόρεμα; Κι όμως αυτό είναι το νέο challenge που κυριαρχεί στο Instagram και το κάνουν οι influencers σ’ όλο τον κόσμο. 

Και τι; Επειδή είμαστε σε καραντίνα στο σπίτι, οι influencers δε θα βρουν τον δικό τους τρόπο να έχουν στυλ και να είναι ξεχωριστές και πρωτότυπες; Μπορεί, λοιπόν, να μην μπορούν να εντυπωσιάσουν πλέον και να μαζέψουν likes από τις στιλάτες εξόδους τους, όμως βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το κάνουν, κάνοντας challenge με το μαξιλάρι σαν φόρεμα να κυριαρχεί στο Instagram.

Έτσι, λοιπόν, οι διάσημες και στιλάτες influencers σ’ όλο τον κόσμο βρήκαν έναν νέο τρόπο για να αποδείξουν το στυλ τους, αλλά και τη φαντασία τους. Ξεκίνησαν έτσι ένα νέο challenge στο Instagram, ποζάροντας στα όμορφα υπνοδωμάτιά τους και φορώντας αυτοσχέδια φορέματα από τα μαξιλάρια τους. Ναι, ακριβώς έτσι. Άλλες κρατούν ή φορούν αξεσουάρ, άλλες έχουν στα χέρια τους απλά το κινητό τους και ποζάρουν με στυλ, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο look. Άλλωστε, έχουν όλες άπλετο ελεύθερο χρόνο για να εμπνευστούν, να βρουν το στυλ που επιθυμούν και θέλουν να αναδείξουν και στους ακολούθους τους στο Instagram και να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό με τα μαξιλάρια τους.

Το challenge με το hashtag #QuarantinePillowChallenge έχει κατακλύσει το Instagram αυτές τις μέρες της καραντίνας κι ίσως να ‘ναι η νέα τάση της μόδας στο σπίτι. Μήπως να κάνεις κι εσύ βιντεοκλήση με το νέο σου φόρεμα από μαξιλάρι; Αλλά αν το κάνεις τουλάχιστον κάνε το σωστά έτσι; Όπως οι influencers που έχουν μαζέψει χιλιάδες likes.

Ναι, ακόμα κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχουν μαζέψει χιλιάδες likes και το challenge #QuarantinePillowChallenge συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

Είσαι έτοιμη να πάρεις ιδέες;

Ασορτί και με τα σεντόνια!

Και οικογενειακά!

Με στιλάτα αξεσουάρ!

Αυτό είναι το mood κορίτσια! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Δες ακόμα:

H Jennifer Garner μένει σπίτι και δοκιμάζει όλα τα challenges της καραντίνας!

Photo: Instagram/ krissactress