Όταν βάζεις έναν άντρα να πάει να κάνει τα ψώνια στο supermarket μπορεί να επιστρέψει με όλα εκείνα τα άχρηστα πράγματα και τρόφιμα και όχι με αυτά που του είχες πει.

Θα πάρει φυσικά ένα καφάσι μπύρες, ένα καινούριο τυρί που βγήκε και ενθουσιάστηκε και ήθελε να το δοκιμάσει και ένα κρουασάν επειδή του θύμισε τα παιδικά του χρόνια.

Το χειρότερο βέβαια είναι όταν πηγαίνει ν’ αγοράσει φρούτα και λαχανικά. Θα βρει τα πιο “χαλασμένα”, τα πιο πικρά και όλα αυτά που δεν τρώγονται τελοσπάντων…

Η Era Londhe λοιπόν,έκανε τη σωστή κίνηση. Έκανε αυτό που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν. Ετοίμασε μια λίστα όχι απλώς με τα λαχανικά που ήθελε αλλά περιγράφοντας δίπλα από κάθε λαχανικό τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουν. Μικρά ή μεγάλα, στρογγυλά, με φρέσκα φύλλα και χωρίς τρύπες, να “σπάνε” εύκολα…

Και φυσικά αυτή η πολύ χρήσιμη λίστα έγινε viral και αποτέλεσε έμπνευση για πολλές γυναίκες!

Όπως εξήγησε η ίδια: «Ο άντρας μου δεν είναι foodie. Για περισσότερα από 10 χρόνια πριν το γάμος μας έμενε σε hostels και έτρωγε απ’ έξω και δεν χρειάστηκε ποτέ να πάει για ψώνια και να αγοράσει λαχανικά. Απ’ την άλλη εγώ αγαπώ το μαγειρευτό και είμαι πολύ συγκεκριμένη με αυτό. Γι’ αυτό έκανα αυτή τη λίστα για να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας».

Όπως κι αν έχει όμως, αυτή η λίστα δεν είναι απλώς σημαντική, είναι ζωτικής σημασίας!

Photo: Noel Hendrickson via Getty Images