Νέα καμπάνια του «Μένουμε Ασφαλείς» με τη Βίκυ Σταυροπούλου να μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας μια υφασμάτινη μάσκα. 

Κι ενώ η καραντίνα τελειώνει κι όλο αυτό το διάστημα είχαμε συνηθίσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να μας παροτρύνει να μείνουμε μέσα, έρχεται η νέα καμπάνια του «Μένουμε Ασφαλείς» με τη Βίκυ Σταυροπούλου αυτή τη φορά να μας δείχνει πώς μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια, φορώντας μάσκα.

Μετά το «Μένουμε σπίτι» ήρθε το «Μένουμε ασφαλείς», γιατί από ‘δω και πέρα θα πρέπει να κυκλοφορούμε με ασφάλεια, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, κάτι που μας παροτρύνει να κάνουμε η γνωστή ηθοποιός. Η Βίκυ Σταυροπούλου παίρνει τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και στηριζόμενη στα λόγια του πρωταγωνιστήσει στο σποτάκι με τίτλο «Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς».

Στο βίντεο βλέπουμε την γνωστή ηθοποιό να μας δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι εύκολα και χωρίς κόπο μια υφασμάτινη μάσκα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η Βίκυ Σταυροπούλου αφού δημιουργεί τη μάσκα της, την χρησιμοποιεί και στη συνέχεια, αφού την αφαιρεί την πλένει και τη σιδερώνει «πολύ σχολαστικά». Τα λόγια της θυμίζουν αυτά του Σπύρου Παπαδόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, αλλά με αρκετές λέξεις διαφορετικές αφού σ’ αυτή την περίπτωση το μήνυμα είναι «Μένουμε ασφαλείς και φοράμε μάσκα».

Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς 

Το βίντεο υπάρχει στα social media από τον λογαριασμό «Μένουμε ασφαλείς», ενώ το έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διάβασε ακόμα:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αμοιβή για το σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι