Έναν απολογισμό της ζωής της μέχρι σήμερα έκανε η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο Beaute. Η ίδια τόνισε πως όλα της τα όνειρα σχετίζονται με τα παιδιά της, στα οποία φροντίζει ν’ αφιερώνει συνεχώς χρόνο.

Η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά ήταν μια εξομολόγηση για τα παιδιά της, με την κριτή του GNTM να τονίζει πως το μόνο όνειρο που κάνει είναι να είναι καλά εκείνα.

Να μεγαλώσει η Μπιάνκα, να κάνει αυτό που επιθυμεί, να μεγαλώσει ο Κάρολος και να γίνει με την αδερφή του μια δυνατή ομάδα!

Η Βίκυ Καγιά τόνισε πως ξεχωρίζει τη δουλειά της απ’ την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως όταν τελειώνει και φεύγει απ’ τη δουλειά ξεβάφεται, βάζει το τζιν της και παίρνει τον ρόλο της μητέρας!

Μάλιστα, είπε πως όταν γυρίζει σπίτι δεν απαντάει ούτε στο κινητό. «Το οφείλω στα παιδιά μου», λέει χαρακτηριστικά ενώ σχετικά με το εάν είναι ευτυχισμένη, δηλώνει ότι η ευτυχία είναι sate of mind, μια απόφαση που παίρνουμε. «Αν κάτσεις και το ψειρίζεις και απαριθμείς τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν, έχεις χάσει. Είναι μια απόφαση που παίρνεις με τον εαυτό σου. Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και είμαι μια χαρά».

Διαβάστε απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά:

  1. Στη Βίκυ Καγιά τι συμβουλή θα έδινες;
  2. «Να πάει να κοιμηθεί! Είμαι με τέσσερις ώρες ύπνου κάθε βράδυ».
  3. Τι απολογισμό ζωής κάνεις σήμερα;
  4. «Η πορεία μου δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή, τίποτε δεν ήρθε εύκολα. Πολλοί θεωρούν, όταν με βλέπουν στα social media ή στην τηλεόραση και δεν με ξέρουν, ότι κάνω ζωάρα, δεξιώνομαι, ντύνομαι, βάφομαι. Όμως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, είμαι μια πολύ κλασική μαμά, που αγαπά πολύ το σπίτι και τα παιδιά της, τους φίλους της από το δημοτικό. Είμαι ένας παραδοσιακός και ήσυχος άνθρωπος, μ’ ενδιαφέρει πολύ η επαφή και η καλλιέργεια των σχέσεων μου με τους ανθρώπους. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον που σε βλέπει να σε χαρακτηρίζει έτσι ή αλλιώς, αλλά δεν είμαι έτσι. Όλα αυτά τα χρόνια αν κάτι έμαθα είναι αυτό: Ποτέ μη συμπεραίνεις ή θεωρείς ότι έχεις αποκτήσει εικόνα για κάποιον άνθρωπο αν δεν τον γνωρίσεις κι αν δεν καταλάβεις τι πραγματικά είναι! Βέβαια χωρίς να κακολογώ κανέναν, για πολλούς συναδέλφους η δουλειά τους είναι και η ζωή τους. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης που ζουν μόνο γι’ αυτό και δεν υπάρχει γι’ αυτούς η διαχωριστική γραμμή που να ξεχωρίζει την προσωπική ζωή από τη δουλειά».
  5. Εσύ τα ξεχωρίζεις;
  6. «Βέβαια! Φεύγοντας από δω ξεβάφομαι, βάζω το τζιν μου και γίνομαι μαμά. Όταν γυρίζω σπίτι δεν απαντώ ούτε στο κινητό. Το οφείλω στα παιδιά μου».
  7. Τα όνειρα σου για το μέλλον πού στρέφονται;
  8. «Τα όνειρα μου έχουν πραγματοποιηθεί. Τα μόνα όνειρα που έχω είναι να δω τα παιδιά μου καλά. Να δω την Μπιάνκα να κάνει αυτό που επιθυμεί, να μεγαλώσει ο Κάρολος και να είναι ωραία ομάδα με την αδελφή του. Όλα μου τα όνειρα περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια μου. Η οικογένεια μου είναι το πρώτο πράγμα στη ζωή μου».
  9. Είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος;
  10. «Η ευτυχία είναι sate of mind, μια απόφαση που παίρνουμε. Αν κάτσεις και το ψειρίζεις και απαριθμείς τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν, έχεις χάσει. Είναι μια απόφαση που παίρνεις με τον εαυτό σου. Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και είμαι μια χαρά. Δόξα τω Θεώ».

Δες κι αυτό:

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν έκανε διεθνή καριέρα