Βίκυ Καγιά και μπότοξ: Ποια είναι η σχέση τους; Μάλλον όχι και τόσο καλή. Είναι μαμά, μοντέλο, παρουσιάστρια, είναι μέσα στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς αλλά το μποτόξ δεν θέλει να το ξαναδεί.

Πολλοί θεωρούσαν πως Βίκυ Καγιά και μπότοξ πάνε μαζί αλλά η ίδια το διαψεύδει. Και την πιστεύουμε. Η Βίη Καγιά έκλεισε τα 40 και νιώθει υπέροχα με τον εαυτό της και αυτό άλλωστε φαίνεται. Είναι όμορφη και στιλάτη και καμία ανάγκη δεν έχει να κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό της, αφού ο χρόνος της φέρεται πάρα πολύ καλά.

Αλλά και πάλι…Η Βίκυ έχει ένα θέμα με τα μπότοξ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι, η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει κάνει μπότοξ αλλά δεν θα το έκανε ξανά. Ποτέ.

Αναφορικά με την ηλικία της, δήλωσε πως έγινε 40 κι έχει αργήσει να κάνει ένα πάρτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τα κεράκια, όμως, θέλει να τα βλέπει γιατί είναι οι εμπειρίες της.

Ναι, έγινα 40 χρόνων και θέλω πολύ να κάνω ένα πάρτι, αλλά δεν μου έχει βγει γιατί όλο δουλεύω. Θα το κάνω belated. Απλά δεν θα σβήσω τούρτα γιατί έσβησα τον Ιούλιο! Μου αρέσει να γράφει η ηλικία πάνω μου, είναι οι εμπειρίες μου

Ούτε μπότοξ κάνει. «Μια φορά δοκίμασα να κάνω για να σβήσουν οι ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα μάτια και ένιωσα σαν να μην είμαι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έφυγαν αυτές οι γραμμές και δεν μπορούσα να με κοιτάξω στον καθρέφτη! Ο τρόπος που εκφράζομαι έχει πολλές κινήσεις του προσώπου κι όλο αυτό με χαρακτηρίζει, έχει και πλάκα θεωρώ. Κάποια στιγμή θα το κάνω το μπότοξ μου, θα αναγκαστώ, όταν θα κρεμάσουν όλα πια, αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Καγιά για την περιπέτεια της υγείας της μετά τη γέννηση του γιου της