Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κινδύνευσε η μητέρα της στη Χαλκιδική

LIKE US ON FACEBOOK

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βίωσε στιγμές αγωνίας καθώς κινδύνευσε η μητέρα της απ’ τη θεομηνία στη Χαλκιδική, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε 7 ανθρώπους.

Όπως δήλωσε η ίδια στο parapolitika.gr, η μητέρα της βρισκόταν μαζί με φίλες της στην περιοχή, η οποία επλήγησε απ’ τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κινδύνεψε η μητέρα μου. Τρελάθηκα από την αγωνία μου μέχρι να μιλήσω μαζί της. Εγώ ήμουν στην Θεσσαλονίκη γιατί είχα αγώνες με το βόλεϊ ενώ η μητέρα μου στη Χαλκιδική όπου είναι και το σπίτι της. Τη στιγμή των ακραίων καιρικών φαινομένων βρισκόταν σε ένα καφέ μαζί τις φίλες της όταν άρχισαν ξαφνικά να πετάγονται καρέκλες κατά πάνω τους. Μπήκαν τότε μέσα στο καφέ για να προστατευτούν

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως στη συνέχεια η μητέρα της προσπάθησε ένα πάει στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε γιατί είχε πέσει ένα κορμός  πάνω του. Μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σπίτι που επίσης η είσοδος είχε κλείσει από κορμό δέντρου.

«Κατάφερε να μπει μέσα και υπήρχαν παντού νερά ενώ δεν είχε ρεύμα. Όλο το βράδυ ήταν με κεριά ενώ κοιμήθηκε στον καναπέ αφού η κρεβατοκάμαρα είχε πλημμυρίσει», συμπλήρωσε η ίδια.

Η παρουσιάστρια έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram της, στην οποία ευχήθηκε να είναι η τελευταία τραγωδία στη χώρα μας:

Μόλις 4 λεπτά….. Πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στη φύση! Ας ήταν η τελευταία τραγωδία στη χώρα. Κουράγιο στις οικογένειες των 6 νεκρών. Τα υπόλοιπα, θα ξαναγίνουν. Ύλη είναι… Καλημέρα. Όσο γίνεται….

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved