Για ακόμα μια φορά Brad Pitt και Angelina Jolie βρίσκονται σε «πόλεμο», με την ηθοποιό να υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγός της δεν δίνει αρκετή διατροφή για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα ηθοποιός στρέφεται ξανά εναντίον του πρώην συζύγου της αφού υποστηρίζει πως o Brad Pitt δεν πληρώνει αρκετή διατροφή.

Η ίδια επιθυμεί μάλιστα την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους μέχρι τα τέλη του χρόνου. H Angelina Jolie κάνει ό,τι μπορεί για να επισπευστούν οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Brad Pitt, με τον οποίο δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους, αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο δικηγόρος της Jolie προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018.

Η Angelina Jolie καταγγέλει πως ο Brad Pitt «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός υπέβαλε αίτημα διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, δίνοντας τέλος στον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και στη δεκαετή σχέση τους.

Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί έξι παιδιά -βιολογικά και υιοθετημένα- για τα οποία η Jolie ζητά τη βασική επιμέλεια. Η εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε την Τρίτη ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει σε εκείνη και τον Brad να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».

Εκπρόσωπος του Brad Pitt δεν σχολίασε τις πληροφορίες, όμως, πηγή απ’ το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού δήλωσε πως «είναι κάποιος που τηρεί τις υποσχέσεις του».

Σε συνέντευξή της το 2017 και συγεκριμένα τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, η Angelina Jolie είχε δηλώσει πως «ο γάμος μου με τον Brad θα μπορούσε να είχε σωθεί», προσθέτοντας:

Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και δουλεύαμε πάντα καλά όταν ήμασταν μαζί. Ήθελα απλά να κάνουμε οι δυο μας κάτι μεγάλο και δυνατό και πίστεψα πως αυτός θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επικοινωνήσουμε. Κάποιες στιγμές αυτό δούλεψε, κάποιες άλλες πάλι όχι. Υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα σε όλη αυτή την κατάσταση και δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με την ταινία

Διαβάστε ακόμα:

Η Angelina Jolie δεν φοβάται τον χρόνο. Μεγαλώνει και της αρέσει