Αυτή η σχέση ξεκίνησε… επεισοδιακά όταν η Βάνια αποφάσισε να τρολάρει την Ιωάννα Μαλέσκου, ξαναγυρνώντας με τον δικό της τρόπο, το trailer της παρουσιάστριας. Από τότε, Βάνια και Ιωάννα Μαλέσκου μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου… Από ανταλλαγές σκυλιών μέχρι αντιγραφή των looks η κάθε μια της άλλης!

Όλα ξεκίνησαν κατά τις προετοιμασίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όταν κυκλοφόρησε το trailer του Love It. Η ομάδα του Καλό Μεσημέρακι (που λατρεύει να τρολάρει την παρουσιάστρια), δεν μπορούσε να μην αντιδράσει!

Κι έτσι, για αρχή είδαμε τη Βάνια να γυρίζει με τον δικό της απολαυστικό τρόπο το ίδιο trailer τρολάροντας ανοιχτά την Ιωάννα Μαλέσκου!

Αυτό ήταν το trailer της Μαλέσκου:

Στη συνέχεια, είδαμε την “αρπαγή” του σκυλιού της Μαλέσκου, της Balloo, απ’ τη Βάνια! Η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι κρατώντας στην αγκαλιά της την Balloo!

«Πρέπει η Βάνια να καταλάβει ότι κάποια πράγματα θα μπουν σε μια σειρά», είχε δηλώσει η Ιωάννα Μαλέσκου προειδοποιώντας ότι θα υπάρχει και συνέχεια!

Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, ήρθε ένα ακόμα χτύπημα απ’ τη Βάνια, η οποία φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Ιωάννα και ζήτησε μάλιστα απ’ το κοινό να ψηφίσει ποια το φόρεσε καλύτερα!

Αυτό μάλλον ήταν το κερασάκι στην τούρτα, το ποτήρι ξεχείλισε και η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να απαντήσει. Και ήταν αμείλικτη. Τα έβαλε με την εκκεντρική εμφάνιση της Βάνιας, της έκλεψε ένα απ’ τα κοστούμια της και το φόρεσε!

Ήταν να μην απαντήσει η παρουσιάστρια…

Αναμένεται συνέχεια στην κόντρα και φυσικά περιμένουμε την απάντηση της Βάνιας! Αποκλείεται να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό!

Στο μεταξύ, να τονίσουμε πως την Παρασκευή η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής, στην οποία εισέβαλε με τους… σωματοφύλακές της!

Δες ακόμα:

Επιτέλους μια όντως διαφορετική -και εντυπωσιακή- έναρξη εκπομπής. Μουτσινάς και Φουρέιρα σε ένα απολαυστικό ντουέτο!