Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βιώνουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Οι δυο τους έκαναν γνωστό το γεγονός μόλις πριν από λίγο καιρό και τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Τζένη Μπαλατσινού με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η μέλλουσα μαμά διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι τρισευτυχισμένη που της δόθηκε το δώρο να γίνει ξανά μανούλα.

Το ζευγάρι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα υποδεχτεί τον γιο του, με τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια να γνωστοποιεί ότι περιμένουν αγοράκι.

Τώρα, το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» πέτυχε την Τζένη Μπαλατσινού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κι αυτά είναι τα πρώτα πλάνα στα οποία την βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή, βλέπουμε την ίδια να προχωράει στο αεροδρόμιο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο ευγενικά, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.

Δες τα πρώτα πλάνα με την Τζένη Μπαλατσινού με φουσκωμένη κοιλίτσα:

«Ό,τι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα», δήλωνε η Τζένη πριν έναν χρόνο, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενη στο εάν θα ήθελε να κάνει και τέταρτο παιδί.

Θυμίζουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Δες ακόμα:

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Τζένη Μπαλατσινού