Σοβαρό τροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το βράδυ της Κυριακής. Το αυτοκίνητό του διαλύθηκε. Ο ίδιος είναι, ευτυχώς, μια χαρά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε.

Ο παρουσιαστής δεν τραυματίστηκε και εμφανίστηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, χωρίς να αναφέρει ο ίδιος κάτι για το ατύχημα που είχε.

Το τροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έγινε γνωστό απ’ τον Γιώργο Λιάγκα το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα απ’ την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε για το τροχαίο, το οποίο έγινε στον Κηφισό. Όπως είπε, οδηγούσε όταν είδε ένα τρακάρισμα και σταμάτησε στην άκρη για να δει τι είχε συμβεί. Ξαφνικά, είδε μπροστά του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγαίνει απ’ το αυτοκίνητο κι αμέσως του έστειλε μήνυμα να δει εάν είναι καλά, καθώς δεν μπορούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού.

Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω αν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα αν είναι καλά γιατί δε μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική. Μου είπε “μόλις τράκαρα, πριν ένα λεπτό. Είμαι καλά. Που το ξέρεις;”. Tου λέω, “είμαι απέναντί σου”. Έπαθε σοκ. Δε χτύπησε, ήταν καλά. Το αυτοκίνητο ήταν παλιοσίδερα