Για ακόμα μια φορά είδαμε έναν τραυματισμό στο Nomads. Ο τραυματισμός έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος αρχηγών, το οποίο, όμως, δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο τραυματίας έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Αναγνωστόπουλος στο Nomads στον πρώτο γύρο του αγωνίσματος των αρχηγών. Ο παίκτης παραπάτησε και έπεσε, τρομάζοντας όλους τους συμπαίκτες του.

Όπως είδαμε στα πλάνα που έδειξε ο ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος φαινόταν πως σφάδαζε απ’ τον πόνο ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν δίπλα του για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

https://www.youtube.com/watch?v=R5qggdcTkfg

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνήθηκε να παίξει στη συνέχεια κι είπε πως όποιος κάνει κάτι τέτοιο θα είναι αναίσθητος.

Τελικά, ο Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ λόγω της μεγάλης διακοπής, η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει το αγώνισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=c1xv2wLuBh4

Το παιχνίδι έγινε την επόμενη ημέρα και φυσικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω του τραυματισμού του, δεν συμμετείχε στο αγώνισμα.

Νικητές ήταν οι «Επίλεκτοι» κάνοντας έτσι το τρία στα τρία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Οι «Εισβολείς» έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο και να θέσουν τον τρίτο μονομάχο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον πρώην μισθοφόρο στην αρχηγεία, έθεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Οι άλλοι δύο μονομάχοι είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Ντιμάρ.

Δες κι αυτό:

Μαριάννα Καλλέργη: Αποχώρησε με το «καλημέρα σας» απ’ το Nomads, όπως είχε γίνει και στο Survivor