Μπορεί να είχε ακουστεί ότι θα δούμε τον τελικό του MasterChef περί τα τέλη Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο τελικός θα προβληθεί νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το MasterChef μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία, αφού τελείωσε η Silver Award Week, οι παίκτες θα αρχίσουν να αποχωρούν πιο γρήγορα στα επόμενα επεισόδια.

Όπως ήδη ξέρουμε, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν 3 παίκτες, δηλαδή ένας σε κάθε επεισόδιο της εβδομάδας, κάτι το οποίο θεωρείται απόλυτα λογικό καθώς μπαίνει Ιούνιος και πλησιάζουμε προς τον τελικό του MasterChef.

Φέτος, ο ημιτελικός και ο τελικός θα είναι διαφορετικοί, αφού λόγω του κορονοϊού, δεν έχουν γίνει γυρίσματα στο εξωτερικό.

Όπως έχει διαρρεύσει, στον μεγάλο τελικό θα δούμε δύο ονόματα που δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη κι αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ τους Σταυρή Γεωργίου και Σταύρο Βαρθαλίτη.

Πότε θα δούμε, όμως, τον μεγάλο τελικό του MasterChef;

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, αποκάλυψε πως ο τελικός του μαγειρικού διαγωνισμού θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες χρονιές, θα δούμε μαγνητοσκοπημένες τις δοκιμασίες, ενώ το τελευταίο μέρος, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα προβληθεί ζωντανά.

Η λίστα με τις αποχωρήσεις μέχρι τον τελικό του MasterChef

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει και με σχετικό δημοσίευμα του TV Έθνος, η επόμενη παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μαριάννα, ενώ ακολουθεί η Μάρλεν και ο Διονύσης.

Ο Γιώργος φαίνεται πως αποχωρεί μετά τον Διονύση, με αποτέλεσμα, παρότι δυνατός παίκτης, να μένει εκτός της πεντάδας και φυσικά να μην είναι στον τελικό του MasterChef.

Ο Τζον θα φτάσει πολύ ψηλά, αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελε αφού θα αποχωρήσει μόλις μπει στην τελική 5άδα.

Η Μαρία, ο Δημήτρης και οι δύο Σταύρηδες θα είναι στην τελική ευθεία, με τον Δημήτρη να αποχωρεί χωρίς να καταφέρνει να μπει στην τελική τριάδα, κάτι το οποίο φυσικά δεν περιμέναμε, ενώ μάλλον θα μπει στη λίστα με τους αδικημένους MasterChefs που δεν σήκωσαν το τρόπαιο!

  • Μαριάννα
  • Μάρλεν
  • Διονύσης
  • Γιώργος
  • Τζον
  • Δημήτρης
  • Μαρία

Διάβασε ακόμα:

MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό