Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας και τελικά εκδόθηκε η απόφαση για αποζημίωση την οποία θα λάβει ο Υπάτιος Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας.

Ποιο είναι το ποσό αποζημίωσης για τον Υπάτιο Πατμάνογλου; Η αποζημίωση είναι αρκετά πιο χαμηλή από αυτήν που φέρεται να είχε ζητήσει ο ίδιος από την οικογένεια Βακάκη για την ασύλληπτη τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, να θυμίσουμε πως ο Υπάτιος έχασε τη σύζυγό του, Αποστολία, και τον τρίχρονο γιο του, Παύλο όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου που βρισκόταν στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και μέσα σε αυτό ήταν η οικογένειά του. Και οι δύο νεαροί στην Porsche, ο οδηγός Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, έχασαν τη ζωή τους.

Η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο κ. Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας κυμαίνεται περί τα 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews, ενώ είχαν ζητήσει 4 εκ. ευρώ από τον ιδιοκτήτη των Jumbo.

Να θυμίσουμε μάλιστα, πως στις αρχές Δεκέμβρη παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου την αγαπημένη του Έμμυ Βογιατζή σε Εκκλησία στα Μέγαρα. Το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί, αφού η 39χρονη δημοτική σύμβουλος Μεγάρων διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.

«Η ζωή συνεχίζεται έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε», είχε δηλώσει στη Real News ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είχε επιβεβαίωσει ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», είχε πει τότε.

Διαβάστε αναλυτικά:

Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου